Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kaş aldırmak günah mıdır ?
Kaş aldırmak günah mıdır ?
başta Kurana arz edelim deniyordu, şimdi nerelere gelindi...
Alıntı:Sen ona hizmetci ol ki, o sana köle olsun
Bu söze .söz bile diyemeyeceğim, bu LAF'a katılmam mümkün değil....
İnsanın yaratılışında fıtratında vardır.. Kadın ne kadar hizmetçi olur baş eğerse , erkek tepesine daha çok biner.....
Hele bizim gibi eğitim seviyesi düşük toplumlarda....
Bunun milyonlarca örneğini toplumumuzda görüyoruz...
Kadınların yediği dayaklar ve hatta öldürülmeleri, toplumumuzun en büyük yaralarındandır...
NE KADIN ERKEĞE HİZMETÇİ OLSUN....
NE DE ERKEK KADINA KÖLE....
her ikisi de birbirlerine , ŞART OLAN İNSANİ SAYGI 'yı göstermeye,
mecbur olunlar......
Kaş alma konusuna gelince:
Kur'anda var mı böyle bir konu ..? YOK...
Peygamber yerine geçen hocalar
Bu halkın başına zahmetli oldu.
Yunus Emre
Artık Rahat bırakın şu kadınları Yaaaa...
[/quote]
Ben zaten o tavsiyeleri, gerçekden islamı Allah ve onun rasulünden öğrenen iffetli olan erkekler için yazmıştım , gözlerini dahi kaldırıp eşinden başkasına bakmayanlar için =) Onlar herşeyi Allah rızası için yaptıklarından dolayı emin ol, hanımları bu benim tavsiyelerime uysun uymasın, asla ve asla onun tepesine binmezler...Sabrederler... Bu kadınlar için de geçerli, kadınlardan yine dinini Allah ve onun rasulünden öğrenenlerde kocalarına kötüde olsalar sabrederler.... Firavuna eden hz. asiye gibi.......
İşte ben bu gruptaki bak yineliyorum dini Allah ve onun rasulünden öğrenen kardeşlerime hitaben yazdım...yoksa o yazıda bak sen böyle olmazsan o başka kadına gider anlamın da değil =)
Senin dediğin kesim... Benim ima ettiğim kesimle aynı değil....
Benim bahsettiğim kesim dini yunus emreden öğrenmediler......Onun şiirlerinden de hakikata ulaşacak değiller... =)
dua ile kardeşim..
SubHane RabbiyeL aLa...
İnşallah Rabbim ilerde evlenmeyi düşündüğüm zaman, niyeti sağlam bir kız çıkarır karşıma.
![[Resim: ny4qc.gif]](http://s1306.hizliresim.com/1b/9/ny4qc.gif)
Diyelim ki yaşı geçkince bir kız evde kalmış,
Kaşları çitkim. Bu kızcağız kaşlarını aldırıp,biraz güzelleşerek kendisini
beğenip evlenecek bir erkek arıyorsa...
Pekala kaşlarını aldırabilir.. ESAS OLAN NİYETTİR...
:D:D:D Subhannallah :D:D Estağfirullah vay be arkadaş :D:D:D:D:D Kız kendini pazarlıyacak yani :D:D:D
bunuda görünüşünü düzelterek yapıcak öylemi :D erkek beğenicek ve evlenicek onunla bu sebepden :D Allah için evlilik sabit kaderdir!! cüz-i irade dışında olur...kaderinde yoksa dünyalar güzelide olsan evlenemezsin. Kaderinde varsa burnun 2 metrede olsa evlenirsin :D verdiğin fetvaya bak öğrettiğin dine bak. Cesaretine bak ya cesaretine...şurdan senin bu yazını bir kız okusada bunu kısas alıp uygulasa bu sana ahiretin için yeter tövbe etmeyenler müstesna... tabire bir bak erkek arıyorsa :D kaşını alsın güzelleşsin 100 erkek baksa 1 i evlense 99 u için hayrmı işlemiş olucak o kız ? babalarının hayrına baksınlar ne var bunda deme sakın :D:D
Kafayı yiycem arkadaşşşşşş
SubHane RabbiyeL aLa...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi