Kardelen: Selamün Aleyküm.
Sükeyna:Aleykümselam
Kardelen: Öncelikle sitemizin Sükeynasını tanıyalım.Sükeyna kimdir?
Sükeyna:valla kankicim sorular zor olmasın dedim ama : D neyse sükeyna 21 yaşında AOF ilahiyat mezunu ve kendi halinde biri işte : D
Kardelen:Aaa kankicim sen şimdiden böle yaparsan ii walla. Kendini tanıt dedim sadece dur daha: D
Kardelen:Ewet efenim neler yaparsın nelerden hoşlanırsın,ewde zamanını nasıl geçerirsin?
Sükeyna:Bol bol nete takılırım siteye gelmemden bellidir
daha sonra gezmeyi severimm zatenn ilahiyat mezunuyum dedim ama okull benim için hala devamm lise okuorum bi türlü büyüyemedim : Dders çalışmak müzik dinlemek kitap okumak gezmekk vs..
Kardelen:Bu güzelim siteyi nasıl keşfettin,siteden neler öğrendin we öğrendiğin şeyleri hayatında uyguluyormusun?
Kardelen:Ayy destan mı yazıosun(10dk oldu)Oh beee çok şükür.:kafamkarıştı:
Sükeyna:siteyi sevgili arkadaşım nüket namıdiyar oflu sayesinde buldum..çok şey kazandırdı diebilirimm bi kere samimi ve içtenn arkadaşlar sahibi oldum..ve ardakaşlarımın faydalı paylaşımları sayesinde bi çok eksik olan yanlarımı telafi etme şansımm oldu
Sükeyna:evt biraz destansı oldu.
Kardelen: Sence hayatta en büyük başarısızlık ya da kayıp nedir?
Sükeyna: İnsanın imanından olmasııdır die düşünüorumm iman olmadıktan sonra insani vasıflarımız bir hiçtir..
Kardelen:Çok haklısın..
Kardelen:Hayatımızda iyi şeylere şükrediyoruz.Peki başımıza kötü birşey geldiğinde neden "bunada şükür"demek yerine isyan ediyoruz?
Sükeyna:O an duyduğumuz üzüntü keder acıdan olsa gerek..
Kardelen:Bu kadar mı?
Sükeyna: Açarsam senin için ii olmas

Kardelen: Piki(içini bildiğim için bu soruluk affettim: ))
Kardelen:Hayattaki ideallerin nelerdir?
Sükeyna:Bir müminin kendini geliştirmesi gerekli die düşünüorumm her yönde..bu yüsden elimden geldiğince okumaya çalışıorumm bu sadece okul anlamında deill elime geçen yararlı herşeyden faydalanmaya çalışıorumm..olabildiğince kurslara gitmeye çalışıorumm ve en önemlisi ben için şimdi önümde olan dil öğrenme arapça-ingilizce bunları gerçekleştiriorumm umarım başarılı olurum sitedeki arkadaşlarım dualarınısı eksik etmeyin lütfen .
Kardelen:Hayatta en olmazsa olmazın dediğin şeylerden 3 tane sölermisin?
Sükeyna:Kardeşlerim,arkadaşlarım ve herşeyim olan teyzem..
Kardelen:Bu arkadaşlarının içinde ben de warmıyım

Sükeyna: senn olmassmısın kankicimm : D
Kardelen:İi bari yoksa soruyu iptal etcektim: ))
Kardelen: Seni etkileyen insanlar kimlerdir? Neden?
Sükeyna: abimm..ve saygıdeğer hocam..beni çok etkiliolar..nedenine gelince:
azimliler..kendilerini geliştirenn sürekli yenilik içinde olan ve güçlüler bu yüzden..
Kardelen: Hayatın seni yeterince olgunlaştırdıgına inanıyormusun?
Sükeyna:Hayır..çünkü hayatta her yaşadığım olayda daha farklı şeylerle besleniorumm..çok öğrenecekk şey var die düşünüorum..olgunlaşma olarak ta henüz yaşımın erken olduğunu hissediorum..
Kardelen:Ben seni hep olgun bi kız olarak tanıorum we hoşuma gidio bu halin: ))
Sükeyna: evt yapı itibariyle öleyim ama bunun yeterli olduğunu sanmıorumm : ))
Kardelen: Peki canım sen olgunlaşmaya dewam et ben yeni soruya geçim: ))
Kardelen: Doğanda eleştirmek war mı we eleştiriye açık mısın?
Sükeyna:Eleştirmek her insanda vardır hata aramak insan fıtratında mevcut..fakat ben daha çok bastırmayı tercih ediorum..insanları olduğu gibi kabül etmek temel kurallardan..eleştiriye açığım her eleştiride hatalarımın telafisi var die düşünüorumm..
Kardelen:Madem eleştiriye açıksın yeri gelmişken ben bi eleştirim seni hemen: ))
Sükeyna:Hadi bakalım: ))
Kardelen: Şaka tabi ki başka zaman eleştiririm

Sükeyna:Tmm kankicimmm sen yeter ki eleştirr senden gelen eleştiriyi deil dost tavsiyeesi olarak alırım
Kardelen: Ayyy canımsın sen yaa
Sükeyna: Sende ölesinn bitanecim benimm..
Kardelen: Nese ropörtaja dönelim: ))Bitmez bu iltifatlar
Kardelen: Sükeynacım önyargılı mısın?Mesela ben çok önyargılıyımdır we çoğu zaman yanıldığım olur.
Sükeyna:Evt kötü yanlarımdan da birisi bu galiba ama belli etmem direk içimde yaşarımm..karşı tarafa yansıtmaktan çekinirim..
Kardelen: Peki hislerinde yanıldığını anlayınca o kişiye karşı suçluluk hisseder misin?
Sükeyna:Hissederim hatta rahat etmem konuşurum durumu izah ederim..
Kardelen:Bende: ))
Kardelen:Kendi ütopyan war mı?Özel deilse anlatır mısın?
Sükeyna:Hımmm..öle çok hayal kuran biri deilimm gerçeklerle yaşamayı tercih ederimm..kendi dünyamm var elbette düşüncelerim idaellerim ama çok çok kayda değer deil ..klasik gelecek planları işte..yok onlar kalsın : ))
Kardelen:Geriye dönüp baktığında kendini hayatın neresinde görüyorsun?
Sükeyna:Hala çok çok başında görüorumm..katedilecek daha çok yol var die düşünüorumm..
Kardelen:Bitmez bu yollar: ))
Sükeyna:Aynen kankicim

Kardelen:Ruhunda liderlik war mıdır?
Sükeyna:evtt maalesef.. var.. hatta burcumun özelliği.
Kardelen:Hımm bu arada burcun nedir onu öğrenelim we özelliklerini taşıomusun genel olarak?
Sükeyna:Burcum başak.. evt özelliklerini taşıorumm..
Kardelen:Başak demek sewerim genelde başakları: ))
Sükeyna: Saolasın kankiim.
Kardelen: Seni sewdiğimi sölemedim istisnalar war : ))
Sükeyna:Olsunnn başakları sevmen bile bi ışık demektir beni sevmen için: ))
Kardelen:Hadi öle olsun bakalım.
Kardelen:Ewweeetttt son soru gelio
Sükeyna:Bekliorumm sabırsızlıkla
Kardelen: Sabırsızlıkla mı?Demek sıkıldın hemen.Son soru diince nasılda sewindi(uyus)
Sükeyna:Yok kankimmm aşk olsun ne sıkılması..sadece kendimden bahsederken genelde böle sıkılıorumm :D yoksa senle sohbet etmek çok güzell..ama kendimi tanıtmakk iğrençç :D
Kardelen:Bence de aşkolsun
İğrenç olur mu hiç ne güzel tanıoruz seni.Sükeyna:yaa oldum olası kendimi anlatmaktan ziyadee zamanla beni tanımalarını tercih ederimmm..buda fobilerimden : ))
Kardelen: Dur bakalım belki bu ropörtajdan sonra fobi olur hobi: ))
Kardelen: Son soru dedim nerelere geldik.Sorum artık sorumu sende sabırsızlıktan çatlama bari: ))
Kardelen:Müzik aleti çalıomusun weya çalmak istediğin bi alet war mı?
Sükeyna:Hayır çalmıorumm..ama istediğim var piyano..çok istiorumm çalmak inş. öğrenicemm..
Kardelen:Hadi bakalım öğrende bize de mini bi konser wer

Sükeyna:Konser veririm i şöle sitede bi grup kurarıs inş arkadaşlarla öle yaparıs ilk konserimisi : ))
Kardelen:Üyelerimiz kaçmazlarsa tabi.: ))
Sükeyna:Bence de: ))
Kardelen:Ewet efenim son sorumuzu da sorduğumuza göre röportajımızı burda bitioruz.Son olarak değerli arkadaşlarımıza yürekten bişiler sölermisin?
Sükeyna:Bu röportajı okuma nezaketinde bulunduğunuz için içten tşk ediorumm..bu aralar ismen duaya çok ihtiyacımm var rica etsemm dualarınızda bana da yer ayırırmısınız ?Rabbim cümlenizden razı olsunn Allah'a emanetsiniz inş.Kankicim canımm sana da çok tşk ediroumm.
Kardelen: Dur hemen kapatma röportajı ben tşk etcem önce sabırsız.Rolleri değiştik: ))
Sükeyna:Hadi et bakalım.
Kardelen:İzin çıktı edim bari: ))
Sükeyna: : ))
Kardelen: Sükeynacım canım seni tanımak çok güzeldi.Bu güzel röportajın için çok tşk ederim beni kırmadın...
Allah razı olsun.
Sükeyna:Canımm asıl ben tşk ederimm..saolasınn..Umarım beni tanıdığınıza pişman olmassınız.
Kardelen:Bakıcaz zaman göstercek: ))
Umarım beğenirsiniz.
Selametle...
Askim
![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)