....................karadamlalar yazdığın uzun yazıda sünnetin kuranı neshedemeyeceği yazıyor bu şekilde recme sünnet deseniz gene tutturamıyorsunuz ki zaten hz ömer recm hükmüne sünnet demiyor hadiste , recm kuran ayetiydi diyor ve eğer ömer kurana ilave yaptı demeyecek olsa kurana bunu yazardım diyor sözde hadiste , yani kuran ayeti diyor , sünnet demiyor , kuran ayetiyse eğer o hadisi hak sayıyorsanız recme kuran ayeti diyeceksiniz , çünkü kurana yazardım diyor , o zaman şu sorun çıkmış oluyor , evli cariyeye hür evlinin yarı cezası diyorsa kuranda , hür evlinin cezası recm olduğuna göre demekki recmin yarısının uygulanması gerekirdi , öldürmeninde yarısı olmadığı için , Allah haşa kendi dininden habersiz olmuş olurdu çünkü recm kuran ayetiyse neden yarısı diyor ? 100 deynek hükmünün zinanın en sonki hükmü olduğunu buradan anlıyoruz çünkü Allah kendi dininden habersiz değildir , 100 deyneğin yarısı olduğunu elbette biliyor ve yarısı diyor demekki recm hükmü yok yada kaldırıldı , yada hiç yoktu bilemeyiz , Allah için haşa zormu ki 100 deynek yerine recm yazdıramasın , demekki Allah istemiyor recmi .................... hatta hadiste keçi recm ayetini yedi diyor , demekki recmi istemiyor Allah , keçiye bile yediriyor o ayeti ( ayet diyor hala dikkat çünkü ayet olması daha kötü , recmin yarısının kesin hatta kesinden daha kesin olması gerekir bu sefer ) , koskoca kuran sayfalarını yemiyor keçi geliyor recmi yiyior ne tesadüf

.............................. sen diyorsunki sahabeler uygulamış , 1400 yıldır uygulanmış diyorsun , isterse 10 milyar uygulasın diyorum bende , Allah a haşa kendi dinini bilmez bilgisiz diyeceğime 10 milyar insana bilgisiz ve hata yaptılar derim daha iyi ...................... Recmin yarısı yoktur , öldürmenin yarısı yoktur eğer olsaydı bunu savunabilirdiniz ama Allah öyle bir kıskaca aldıki sizi , yarısı dedi ve mahfetti sizi ve 100 deyneği onayladı , cariyeye yarı ceza demeseydi gene paçayı kurtaracaktınız , fakat recmin yarısı yok ........................... ihtiyar erkekle ihtiyar kadın zina ederse recmedin demiş bide hadiste öyle yazmışsın , ihtiyar diyor ordan bile kurtaramıyorsunuz paçayı , ihtiyar diyor bu bile recmin olmadığına delildir , çünkü ihtiyar diyor siz genç evliyi recmedin diyorsunuz , heryerden kaybediyorsunuz .