You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?

Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?

Forumun Uykucu Ninesi
RE: Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?
Eger gercektenAllaha Kurana ve peygamberlere inaniyosan benim yazacagim ayetlerden sonra fikrin degisir ve evet işte ozaman agzim kulaklarima varir şimdi degil.ha eger hala inanmazsan kusura bakma sana verecek tek cevabim edecek tek sozum olmaz.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Ya tuçe sen şakamıaın? Bana neyin cevabını verdin. Ben senin cevap dediğin şeyden soru sordum. Ama sen sonrasına hiç bakmadın nasıl olduysa.

Kadr suresinde geçen el kitab sana göre kuranmış. E o zaman ali imran 48 de geçen el kitab ne söylesene. Hicr 1 de geçen el kitab ne? Yunus 37 de geçen el kitab ne tuçe. Cevap vereceksen ver hadi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bak bir Allahın kulu yazmamış el kitab ne? Yazıklar olsun valla. Bilmemenize değil. Bin kere sorduğum halde görmemezlikten gelmeniE yazıklar olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Ali imran 48 Allah ona kitabi hikmeti tevrat ve incili ogretecek.
hicr1 elif lam ra bunlar kitabin ve apacik olan kuranin ayetleridır.
yunus 37 bu kuran Allahtan indirilmis olup baskasi tarafindan uydurulmamistir fakat o kendinden oncekileri dogrulayici ve kitabi allahin levhi mahfuz daki yazisini aciklayici olarak indirmistir.bunda hicbir suphe yoktur o alemlerin rabbi tarfindandir.

bahsetmis oldugun ayetler bunlar.incil ve tevrat levhi mahfuz kuran.

ben sana cevap olarak furkan suresini okumani oneriyorum.ezani serifin hurmetine dogruyu bulursun insallah.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Kelime i sahadet getirirmisin?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bi sn. Verdiğim ayetlerde levhi mahfuz yok. Sen şimdi el kitab = levhi mahfuz mu diyosun. E hani kuran diyordun önceden ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.