You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınla Erkek tokalaşması...!!!

Kadınla Erkek tokalaşması...!!!

Acemi Üye
Cvp: RE: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
Alıntı:gerçek bir dindar ailede müslüman kadın çok gerek kalmadıkça sokağa bile çıkması uygun olmazken

KARDEŞ,

Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum.Yukarıdaki düşünceniz kaç tane yüz yıl öncesinin fikirleri,onu da tahmin zor 300 mü 500 mü bilemem.

Eğer siz gerçek bir müslümanlıktan bahsediyorsanız, gerçek müslüman kadını
Doktor olur,hemşire olur,mühendis,hakim,avukat,jet pilotu ( şu anda hava kuvvetlerimizde F-16 SAVAŞ JET PİLOTU 20 den fazla bayan pilot var)
ülkesine,müslüman halkına faydalı olur.

Müslüman kadın,mecbur olmadığı için,ömür boyu evinde oturacak,hele birde evlenmemişse, ömür boyu bir şey üretmeden ,başka insanların ürettiklerini
yiyecek ,tüketecek ve gerçek müslüman olacak.
diğer taraftan bir bayan doktor çalışacak ,binlerle hasta ,kadın ,erkek,çocuk
insanları sağlığına kavuşturacak,tokalaşınca günaha girecek.

İşte bu zihniyet yüzünden 16-17. asırlarda müslüman ülkeler avrupadan 100 yıl
ilerdeyken
bu gün 100 yıl geride kaldı, tüm müslüman ülkelerden yüz binlerce müslüman
hıristiyan avrupaya gidip, sokakları temizleyebilmek,avrupanın tüm pis işlerini yapmak için can atıyorlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
arkadaşlar size tavsiyem arkadaş belli anlamak istemiyor bence sizde kaale alıp cevap vermeyin
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
bütün bu tartışmalara karışmadan kendi fikrimi söylüyorum

kadınla erkeğin tokalaşması her durumda haramdır....

Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
ben şahsen tokalaşmıyorummmmmmmmmmm
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Alıntı:bütün bu tartışmalara karışmadan kendi fikrimi söylüyorum
kadınla erkeğin tokalaşması her durumda haramdır....

Haklısın bacım katılıyorum

''Sen,sen ol kelimelere fazla takılma.Aşk diyarında dil zaten hükmünü yitirir.Aşık dilsiz olur.''

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
bana göre sana göre mevzusunda haklısınız islamda bana göre sanna göre yoktur.ben sadece çok sert ifadelerin yanında ortamı yumuşatmak istedim.yazarkende ifadadeki yanlışın farkındaydım.daha önceki yorumlarıma bakılırsa farklı bi görüşte olmadığım anlaşılır.bu arada konun çok eski olduğununda farkındayım

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Tokalaşma konusunda Hz.Peygamberin böyle bir yorum yapacagını sanmıyorum. Nedeni ise bir bakmak vardır birde bakmak vardır yani siz kötü gözle bakarsanız dişi eşek bile size haramdır arkadaşlar. Hz.Muhammed bir kadına kötü gözle bakmayacagına göre onla tokalaşmasında bir sakınca görmez.
Duymak istediklerini anlatırsan alim,istemediklerini anlatırsan cahil derler.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.