You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınla Erkek tokalaşması...!!!

Kadınla Erkek tokalaşması...!!!

Forumcu
Cvp: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
gerçekten faydalı bir payşaşım allah razı olsun
çok zor durumda kalındığında bayanlar kıyafetlerine
göre eldiven takabilirler bu sayede karşı cinside
korumuş olurlar.Bu tarz yaklaşım yapan insanları
çevremde çok görüyorumve taktir ediyorum.alkışSmile
alkışSmilealkışSmilealkışSmilealkışSmilealkışSmile:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
RE: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
takdir etmiyorum ve aslada tasvip te etmiyorum saçmalık!! insanların en ahmakı kendisinde bulunan kesin ve yakin bilgiyi insanlardaki zanna feda edendir ATAULLAH İSKENDERİ..nerde duyulmuş yaa ayrıca cehennemliktir diyende olduğunu zannetmiyorum ama günah olduğu kesin... yok hangi zamandaymışız yok efendim bunlar eskidenmiş gibi basit cevaplar vericekseniz yukarıdaki sözün hikmetini tekrar hatırlatırım müslümanlar canı sıkılınca böyle şeyler çıkarıyorlar galiba ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
Alıntı:ayrıca cehennemliktir diyende olduğunu zannetmiyorum ama günah olduğu kesin...

Günah işleyenler cehenneme gitmiyorsa, kimse cehenneme gitmez demektir.
O zaman mesele yok, tokalaşanla tokalaşmayan rasında da fark yok demekki..

Alıntı:müslümanlar canı sıkılınca böyle şeyler çıkarıyorlar galiba ...

Bu fikrinize katılıyorum,müslümanlar canı sıkılınca tokalaşmanın haram ve günah
olduğunu çıkarmışlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
be nhiçbir günahkar için cehennemliktir diyemem ne haddime ne biliyim ben sende yani kusura bakma çarpıtıyorsun ne demek istediğini anlamıyorum sizin nasıl günah olmuyo bi kaynak göster ispatla tamam bişe demicem ama bişede demiyorsunuz nerden çıktı günah olduğu diyorsunuz neye dayanıyor bu görüşün gerçekten merak ettiğim için soruyorum tartışmak ta değil sizin gibi insanların fikirlerini merak ediyorum hakikaten
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
kemalk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEVGİLİ KARDEŞ,

Alıntı:Efendimiz,kendisine biat için gelen sahabi hanımlara şöyle buyurmuşlardır:
"Ben kadınlarla tokalaşmam.Benim yüz kadına söylediğim söz bir kadına söylediğim söz gibidir."
Hz.aişe Validemiz(r.a) ise Resulullah'ın(a.s.m)mübarek eli hiçbir yabancı kadının eline kesinlikle değmedi".

Ben yukarıdaki sözleri Peygamberimizin ve Hz.Aişe nin söylediğine inanmıyorum.
Maalesef dinimizle ilgili özellikle arap din adamlarının yazdıkları binlerle uyduruk ve yalan kitaplar var.Bunu basit olarak şuradan anlayabiliriz, arap din adamlarının
uydurdukları 700.000 civarındaki UYDURMA HADİSLER kitaplarda duruyor.
Bunlar YAZILI HADİSLERDEKİ uydurmalar, sözlü sünnetlerdeki uydurmaları sizler
tahmin edebilirsiniz.

Başka dini sitelere bakarsanız oralarda TOKALAŞMAMANIN nedeni olarak sizin aktardığınız yukardaki hikaye anlatılmıyor,başka bir bahane bulunuyor,onlar da
TOKALAŞMAMA için:Zina ayetine gönderme yapıyorlar ve ayet zinaya yaklaşmayın
diyor,TOKALAŞMA zinaya yol açar ,zinaya yaklaşmadır EL ZİNASIDIR diyorlar.

Benim görüşüm, maalesef bu tür yorumlar ve neticesinde getirilen uygulamalar
AZİZ DİNİMİZE ZARAR vermektedir. Dinimizi içinde yaşadığımız zamanın şartlarından ayırıp ORTA ÇAĞ KARANLIĞINA GÖTÜRMEKTEDİR.

Siz ben böyle inanıyor böyle yapıyorum,benim inancımdır diyebilirsiniz,eğer böyle
inanıyorsanız kimse size birşey diyemez ,ancak siz bugün ülkemizde yaşayan
milyonlarca müslüman ancak modern doktorlar,hemşireler,devlet memurları, üniversite öğrencilerinden ayrılır İSLAMİ GETTO MENSUBU BİR BAYAN olursunuz.

Bu arada FİRST LEYDİMİZ bir resepsiyonda türbanıyla,kuyrukta bekleyen yüzlerle
erkekle tokalaşarak,bir saat içinde yüzlerle el zinası yapmış oldu (sizlere göre)
bunu da unutmayalım.

SELAMLAR

bu hadislerin uydurmami sahih mi zayif mi .. oldugunu bilmiyorum

ama arkadasin deginmis ooldugu konu cok cok onemli bircok kisi yanlis bilgiler ogernmekte bu aglanilacak bir durumdur dine zarardir .... arkadasa tesekurlerimi iletiyorum...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
relaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:be nhiçbir günahkar için cehennemliktir diyemem ne haddime ne biliyim ben sende yani kusura bakma çarpıtıyorsun ne demek istediğini anlamıyorum sizin nasıl günah olmuyo bi kaynak göster ispatla tamam bişe demicem ama bişede demiyorsunuz nerden çıktı günah olduğu diyorsunuz neye dayanıyor bu görüşün gerçekten merak ettiğim için soruyorum tartışmak ta değil sizin gibi insanların fikirlerini merak ediyorum hakikaten

SEVGİLİ KARDEŞİM,

AZİZ KUR'AN HARAM VE GÜNAHLARI TEK TEK SAYAR VE BİLDİRİR.
HARAM VE GÜNAH OLMAYAN MİLYONLARCA ŞEYİ YAZMAZ Kİ KAYNAK GÖSTERİP İSPATLAYAYIM.

AZİZ KUR'AN HARAM VE GÜNAHLARI TEK TEK YAZMIŞ.KUR'AN DA TOKALAŞMAK
HARAMDIR ,GÜNAHTIR DİYE BİRŞEY YOK.OLSAYDI DİĞER HARAM VE GÜNAHLAR İÇİN YAZDIĞI GİBİ TOKALAŞMAK TA HARAMDIR VEYA GÜNAHTIR DİYE YAZARDI.
SANA BİR DE AYET YAZAYIM:

NAHL:
116-117 - Dillerinizin yalan vasfetmesi ile: "Şu helaldir, şu haramdır" demeyin; aksi halde Allah'a iftira etmiş olursunuz. Şüphesiz Allah'a yalan uyduranlar asla kurtulamazlar. Onlar için dünyada pek az bir menfaat var, ahirette ise çok acıklı bir azab vardır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
cansen22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
relaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:be nhiçbir günahkar için cehennemliktir diyemem ne haddime ne biliyim ben sende yani kusura bakma çarpıtıyorsun ne demek istediğini anlamıyorum sizin nasıl günah olmuyo bi kaynak göster ispatla tamam bişe demicem ama bişede demiyorsunuz nerden çıktı günah olduğu diyorsunuz neye dayanıyor bu görüşün gerçekten merak ettiğim için soruyorum tartışmak ta değil sizin gibi insanların fikirlerini merak ediyorum hakikaten

SEVGİLİ KARDEŞİM,

AZİZ KUR'AN HARAM VE GÜNAHLARI TEK TEK SAYAR VE BİLDİRİR.
HARAM VE GÜNAH OLMAYAN MİLYONLARCA ŞEYİ YAZMAZ Kİ KAYNAK GÖSTERİP İSPATLAYAYIM.

AZİZ KUR'AN HARAM VE GÜNAHLARI TEK TEK YAZMIŞ.KUR'AN DA TOKALAŞMAK
HARAMDIR ,GÜNAHTIR DİYE BİRŞEY YOK.OLSAYDI DİĞER HARAM VE GÜNAHLAR İÇİN YAZDIĞI GİBİ TOKALAŞMAK TA HARAMDIR VEYA GÜNAHTIR DİYE YAZARDI.
SANA BİR DE AYET YAZAYIM:

NAHL:
116-117 - Dillerinizin yalan vasfetmesi ile: "Şu helaldir, şu haramdır" demeyin; aksi halde Allah'a iftira etmiş olursunuz. Şüphesiz Allah'a yalan uyduranlar asla kurtulamazlar. Onlar için dünyada pek az bir menfaat var, ahirette ise çok acıklı bir azab vardır

ayet ısabetlı olmus ama bıldıgın gıbı sunnetın ozellıklerınden bırısıde kuranı acıklamak demı kuranda acık sekılde belırtılmeye bır cok kapalı ayet bulunmakta sunnet bunlerı acıklayarak haramını helalını belıktmektedır o yuzden sunnetın onemını de belrtsen ıyı olur

tabı senın dedıgın gıbı bazı ınsanlar onune gelenı haram helal dıye savurmmaktalar buda baska bır yanlıstır -soyledıklerı haram ve hellaler maalesef sunnette de bulunmamakta-

tesekur ederım
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-11-2008, Saat:07:54 PM, Düzenleyen: Çağdaş.
((Meksikalı))
gerçek bir dindar ailede müslüman kadın çok gerek kalmadıkça sokağa bile çıkması uygun olmazken dindar aileler her zaman tokalaşma konusunda da titizlikle kaçınırken her türlü rezilliğin döndüğü ve sizinde bu rezilliklerde nhaberiniz olduğu halde böyle konu da öyle rahatça e nazında n kardeşim haram değil ama....diyip uygun ve gerçekçi bi cevap versenizz daha inandırcı ve samimi olmazmıydınız konuşmanız mantıklımı sizce türkiyede dindarlık anlayışı iyice çığrından çıkmış durumdayken ve üstelik böyle mevzuları eğer gerçekten dindarsak çoktaaaan aşmış olmamız gerekmiyormu böyle bi konuda yorum yaparken titiz olmanız gerekmiyormu bilmem anlatabildimmi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
relaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerçek bir dindar ailede müslüman kadın çok gerek kalmadıkça sokağa bile çıkması uygun olmazken dindar aileler her zaman tokalaşma konusunda da titizlikle kaçınırken her türlü rezilliğin döndüğü ve sizinde bu rezilliklerde nhaberiniz olduğu halde böyle konu da öyle rahatça e nazında n kardeşim haram değil ama....diyip uygun ve gerçekçi bi cevap versenizz daha inandırcı ve samimi olmazmıydınız konuşmanız mantıklımı sizce türkiyede dindarlık anlayışı iyice çığrından çıkmış durumdayken ve üstelik böyle mevzuları eğer gerçekten dindarsak çoktaaaan aşmış olmamız gerekmiyormu böyle bi konuda yorum yaparken titiz olmanız gerekmiyormu bilmem anlatabildimmi

KARDEŞİM SENİ TEBRİK EDİYORUM
alkışSmilealkışSmilealkışSmilealkışSmilealkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.