You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınla Erkek tokalaşması...!!!

Kadınla Erkek tokalaşması...!!!

(...)
RE: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
bak kemal haram olan bir şeyi

helal diyorsun dinden çıkacaksın allah korusun

bilmedğini söylüyorsun bilmedğin konularda yorum yapma
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-11-2008, Saat:02:27 PM, Düzenleyen: SAHRA.
Acemi Üye
Cvp: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
KARDEŞ SAHRA,
Alıntı:bak kemal haram olan bir şeyi

helal diyorsun dinden çıkacaksın korusun

bilmedğini söylüyorsun bilmedğin konularda yorum yapma

Hiç telaş etmeyiniz benim YÜCE ALLAHA ve ONUN KİTABI AZİZ KUR'ANI KERİME
inancım o kadar güçlü ki hiçbir şey beni onlardan ayıramaz.

Anladığım kadarıyla siz tokalaşmadığınız için müslüman kalıyorsunuz,tokalaşanlar
dinden çıkıyorlar.Demek ki ülkemizde ki kadınların % 99 dinden çıktıla da haberleri
yok zavallıların.

Kardeş, müslümanları DİNDEN ÇIKMAKLA tehdie etmek, cahil imamların,köylerde
mezralarda zavallı cahil köylüleri korkutmak için kullandıkları bir metoddur.

Lutfen siz aydın ve eğitimli müslümanlar bunu yapmayınız ,bu tür metodlar sizlere yakışmaz.

Burada eğer bir konuyu nesela tokalaşmayı tartışacaksak,birbirimizi dinden çıkarmayı bırakalım,bu konuda siz delilleri ,belgeleri,düşünceleriniz yazın, bizde katılmıyorsak, nedenlerini yazalım ve sitede medeni bir tartışma ortamı oluşsun.

Yok benim dediğim,doğrudur,benim dediğim kuraldır,her şeyin doğrusunu ben bilirim derseniz,çok yanılırsınız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
ben sana tokalaşan dinden çıkar dmedim

iyi oku yazdığımı

sen islam dininde haram olan bir şeyi helal diyorsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Alıntı:güldürme beniiiiiiiii neye dayanıyor bu görüşünn

Siz gülmeye devam ediiiin, sizin görüşünüz neye dayanıyor ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
Mahrem olmayan kadına bakmak haram olduğuna göre, onlara dokunmak veya tokalaşmak mutlaka haramdır. Peygamber'e (sav) bi'at eden kadınlar dediler ki: Ey Allah'ın Resulü biat ederken elimizi tutmadınız. Peygamber (sav) kadınların elini tutup tokalaşmam buyurdu (Ahmed bin hanbel, Nesai, İbn Mace). Hazret, Aişe (ra) biat ile ilgili şöyle buyuruyor: Allah'a yemin ederim ki Resulüllah'ın eli bir kadının eline dokunmadı. Sadece sözle onlardan biat aldı" (Müslim). Peygamber (sav) bir hadis-i şerifinde şöyle buyuruyor: "Sizden biriniz başına iğne ile dürtülmesi kendisi için helal olmayan bir kadına dokunmaktan daha hayırlıdır."İslam dini kadınla tokalaşmayı yasaklamakla kadını tezyif etmiyor. Bilakis şerefini kurtarıyor. Kötü niyetli kimselerin şehvetle el uzatmasına engel oluyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kemalk islam dinin koyduğu yasaklara uymayan dinden çıkmaz günahkar olur anca o kuralı inkar ederse dinden çıkar birincisi bu

ikincisi ben müslğmanım diyen herkes islamı tam yaşıyor mu buna bakmak lazım müslüman yaşantısını dini kurallara uygun yapıyor sa mesele yok ama yaptığı yanlı dinde varmış gibi göstermek onun dinde olduğu anlamına gelmez

islam insana akıl vermiş düşünce vermiş çoğu ayette geçtiği gibi düşünen insanlar için ayetler vardır ibretler vardır şeklinde

her müslümanda islam üzre yaşayabilmek için onun çizdiği kurallara uyması gerekir

şu şekil düşünürsek birçamaşır makinasını bulaşık bakınası yerine kullanırsak hen makinadan hemde tabak çanaktan oluruz

islamıda yanlış anlayıp uyguladığımızda hem kendimize hem örnek olduğumuz kişilere faydamız olmaz ve allah indinde sorumlu oluruz

dinde bir şeyi eleştiriken nedenine bakmak gerekir Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
elh. yapmıorumm ama evt bana uzatan kişileri geri çevirdiğimde onların mahçup duruma düşmeleri de kötü oluo o uzatan kişiler de kasıtlı deil bilmediklerinden bu hataya düşüolarr..

islam dini çok ince bi din ve her zaman çizgi arasında git geller yaşanıo yaşanmıo desek yalan olur..

allah affetsin inş.

allah razı olsun konu paylaşımı için tşk ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Türban takan ve tokalaşmayan sayın bayanlar,

Sizler ülkemizde bilmiyorum belki 50.000 belki yüzbin kişisiniz. Türban takmanın ve tokalaşmamanın islamın şartı olduğuna inanıyorsunuz ve böyle yapıyorsunuz,kimse size bir şey diyemez ve demiyor da.Şüphesiz inançlarınız böyle olduğu için böyle yapıyorsunuz,size göre cennete gitmenin yolu budur,cennete gideceğinize ben de inanıyorum.

Ancak ülkemizde geride başını örtmeyen ve tokalaşan bunun günah olmadığına inanan 15-20 milyon kadınımız var. Sizlerden ricam onları günahkar ilan etmeyiniz,
böyle yapınca ,onları cehenneme gönderiyorsunuz. Lutfen onlara acıyınız,ve bırakınız belki Yüce Allah onların inançlarını tasvip eder , günahkar kabul etmeyip ,onlara da cennet yolunu açabilir.

Lutfen bu alicenaplığı onlardan esirgemeyiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.