You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınla Erkek tokalaşması...!!!

Kadınla Erkek tokalaşması...!!!

Acemi Üye
RE: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
Hemen aklıma müracat ediyorumm.....
Ettim ve gerek görmedim :D
Ayıklaya ayıklaya hadismi kalmış sanki :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kemalk

gerçekten bilmedin konularda yada bilipte sırf inat olsun diye yada amacın her neyse sanıyosunki senin bu yazdıklarınla bizler ikna olucaz

islam dinini eleştirebilmen için önce onun ne demek istediğini anlaman lazım zaten anladığında eleştirecek birşey olmadığınıda görürsün

islamda bir kadınla bir erkek el sıkışamaz bunu devletin başındaki kişinin eşi yaptı diye doğrudur diyemeyiz

islam dini insanları kötülüklerden koruma ve yanlışa düşmeme konusunda belli kurallar getirmiştir

kişi her ne kadar benim içimde bir kötülük yok desede nefis ve şeytan onu günaha sürüklemek için uğraşmaktadır

islam dini namahreme karşı kişinin içinde en ufak bir hissi meydana getirmeyecek şekilde kurallar koymuştur

el sıkışmak çok basit bir şeymiş gibi gelsede kişiyi kötülüğe sürükleyebilecek durumlar meydana getire bilir

bu yüzden el sıkışmak yabancı erkeklerle bayanların samimi şeklide konuşmaması v.s konusunda belli yasaklar getirmiştir
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Mahrem olmayan kadına bakmak haram olduğuna göre, onlara dokunmak veya tokalaşmak mutlaka haramdır. Peygamber'e (sav) bi'at eden kadınlar dediler ki: Ey Allah'ın Resulü biat ederken elimizi tutmadınız. Peygamber (sav) kadınların elini tutup tokalaşmam buyurdu (Ahmed bin hanbel, Nesai, İbn Mace). Hazret, Aişe (ra) biat ile ilgili şöyle buyuruyor: Allah'a yemin ederim ki Resulüllah'ın eli bir kadının eline dokunmadı. Sadece sözle onlardan biat aldı" (Müslim). Peygamber (sav) bir hadis-i şerifinde şöyle buyuruyor: "Sizden biriniz başına iğne ile dürtülmesi kendisi için helal olmayan bir kadına dokunmaktan daha hayırlıdır."İslam dini kadınla tokalaşmayı yasaklamakla kadını tezyif etmiyor. Bilakis şerefini kurtarıyor. Kötü niyetli kimselerin şehvetle el uzatmasına engel oluyor. Karşı cinsten biriyle tokalaştığınız zaman ten teması gerçekleşmiş oluyor.Bu esnada şehvi duygular açığa çıkabiliyor.Dinimizde de bu sebeple böyle bir yasak söz konusu.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
Sevgili kardeşim reyyan,

Alıntı:gerçekten bilmedin konularda yada bilipte sırf inat olsun diye yada amacın her neyse sanıyosunki senin bu yazdıklarınla bizler ikna olucaz

Öncelikle benim kimseti ikna etmek gibi bir amacım yok.
Bu sitede ülkemizde iki farklı islam mı var ? başlıklı bir yazım var,o yazımı okursanız amacımın ne olduğunu anlarsınız.

Bu gün ülkemizde 3 milyon üniversiteli kızlarımız, 3 milyondan fazla doktor, hemire,üniversite hocası,polis,subay,jet pilotu,devlet memuru müslüman bayanlar
tokalaşmanın ve tesettüre girmemenin dinimizce günah olduğuna inanmıyorlar.
Sizler nasıl ikna olmayacaksanız onlarda ikna olmazlar.
Burada çok önemli olan ÖZELLİKLE DİN EĞİTİMİ ALMIŞ OLAN SİZLERİN BU KONUYU
ANLAMANIZ, ARAŞTIRMANIZ BU KONUDA ,BU AYRIŞMAYA NASIL ÇÖZÜM BULUNACAĞINI DÜŞÜNMENİZDİR.

Alıntı:islam dinini eleştirebilmen için önce onun ne demek istediğini anlaman lazım zaten anladığında eleştirecek birşey olmadığınıda görürsün

Bakın kardeşim,İSLAM DİNİNİ KİMSE ELEŞTİREMEZ. Eğer yazıları dikkatle okursanız
eleştirilerin İSLAM DİNİNE değil, YANLIŞ UYGULAMALARLA ilgili olduğunu görürsünüz.

Tokalaşma ve başörtüsü konusunda siz din adamları aranızda bir mutabakat sağlayabildiniz mi ki BİZLERİ suçluyorsunuz.

Bu gün ülkemizde bir kısım din adamları tokalaşma ve başörtüsü için kuran emri
diyor,bir kısmı tokalaşma ve başörtüsünün dinimizle ilgisi yok diyor. Size tek bir örnek:
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof.Dr. Mualla Selçuk 7 yıldır bu kurulda BAŞI AÇIK OLARAK görev yapıyor.

Yukarıda saydığım ,bu gün ülkemizde tokalaşan ve başı açık olan milyonlarca genç kızlarımız ve bayanlarımız için ne düşünüyorsunuz ?
Onlar sizin gibi düşünmediği için günahkar ve cehennemlik midir ?

belirtirseniz sevinirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
kemalk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEVGİLİ KARDEŞ,

Alıntı:Efendimiz,kendisine biat için gelen sahabi hanımlara şöyle buyurmuşlardır:
"Ben kadınlarla tokalaşmam.Benim yüz kadına söylediğim söz bir kadına söylediğim söz gibidir."
Hz.aişe Validemiz(r.a) ise Resulullah'ın(a.s.m)mübarek eli hiçbir yabancı kadının eline kesinlikle değmedi".

Ben yukarıdaki sözleri Peygamberimizin ve Hz.Aişe nin söylediğine inanmıyorum.
Maalesef dinimizle ilgili özellikle arap din adamlarının yazdıkları binlerle uyduruk ve yalan kitaplar var.Bunu basit olarak şuradan anlayabiliriz, arap din adamlarının
uydurdukları 700.000 civarındaki UYDURMA HADİSLER kitaplarda duruyor.
Bunlar YAZILI HADİSLERDEKİ uydurmalar, sözlü sünnetlerdeki uydurmaları sizler
tahmin edebilirsiniz.

Başka dini sitelere bakarsanız oralarda TOKALAŞMAMANIN nedeni olarak sizin aktardığınız yukardaki hikaye anlatılmıyor,başka bir bahane bulunuyor,onlar da
TOKALAŞMAMA için:Zina ayetine gönderme yapıyorlar ve ayet zinaya yaklaşmayın
diyor,TOKALAŞMA zinaya yol açar ,zinaya yaklaşmadır EL ZİNASIDIR diyorlar.

Benim görüşüm, maalesef bu tür yorumlar ve neticesinde getirilen uygulamalar
AZİZ DİNİMİZE ZARAR vermektedir. Dinimizi içinde yaşadığımız zamanın şartlarından ayırıp ORTA ÇAĞ KARANLIĞINA GÖTÜRMEKTEDİR.

Siz ben böyle inanıyor böyle yapıyorum,benim inancımdır diyebilirsiniz,eğer böyle
inanıyorsanız kimse size birşey diyemez ,ancak siz bugün ülkemizde yaşayan
milyonlarca müslüman ancak modern doktorlar,hemşireler,devlet memurları, üniversite öğrencilerinden ayrılır İSLAMİ GETTO MENSUBU BİR BAYAN olursunuz.

Bu arada FİRST LEYDİMİZ bir resepsiyonda türbanıyla,kuyrukta bekleyen yüzlerle
erkekle tokalaşarak,bir saat içinde yüzlerle el zinası yapmış oldu (sizlere göre)
bunu da unutmayalım.

SELAMLAR

SENİN HELALİN OLMAYAN HERŞEY SANA VE TÜM MÜSLÜMANCA YAŞAYAN VE YAŞAMAYA GAYTE EDENLERE HARAMDIR....

BU SİSTEMİN YETİŞTİRMİŞ OLDUĞU GENÇLER İŞTE BUYÜZDEN BU HALDE...ZİNAYI NORMAL BİR YAŞAM ŞEKLİ SAYDILAR...

AHLAKSIZLIĞI MODERENLEŞME SAYDILAR...

İSLAMA SARILMAYI GERİCİLİK SAYDILAR....

SEN EBU SALEBENİN KARDEŞİNİN HANIMINA BAKTIĞI İÇİN SADECE NE DURUMA DÜŞTÜĞÜ BİLİYORMUSUN....BUNU OKUMANI VE ARAŞTIRMANI İSTERİM DEĞERLİ KARDEŞİM....

"""HİZBULLAH"""
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Sevgili kardeşim,

Daha önce arapları sevmediğimi belirtmiştim.(lutfen hemen peygamberimiz de arap polemiği yapmayalım)

Bana araplardan örnekler vermeyiniz.Ben sadece bu gün ülkemizdeki durumu anlatmaya çalışıyorum.

Selam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Alıntı:tokalaşamaz bundan ötesimi var çok laik buldum bazılarını
Tokalaşamaz bundan ötesi var mı?
TABİİ Kİ VAR TOKALAŞABİLİR.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.