You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınla Erkek tokalaşması...!!!

Uzman
Efendimiz,kendisine biat için gelen sahabi hanımlara şöyle buyurmuşlardır:

"Ben kadınlarla tokalaşmam.Benim yüz kadına söylediğim söz bir kadına söylediğim söz gibidir."

Hz.aişe Validemiz(r.a) ise Resulullah'ın(a.s.m)mübarek eli hiçbir yabancı kadının eline kesinlikle değmedi".
Bundan dolayı gerek iş hayatında,gerekse diğer görüşmelerde erkeğin kendisine yabancı bir kadinla veya kadının yabancı bir erkekle tokalaşması konusunda bir "izin"verilmemektedir.

Ayrıca bu bir zaruret de değildir.Yani,"Bu zaruri bir haldir" diye insan gönül rahatlığı içinde bu yasağı işleme yoluna gidemez.
"Zaruret",ancak insanın"çaresiz"halde kaldığı,haram olan o şeyi yapmadığı zaman canına,malına ve namusuna bir zarar gelebilecekse ve bu durum da kuvvetli bir ihtimalle tahmin ediliyorsa,ancak o zaman yapılır.

UYARI=Karşinizdaki size elini uzattiği zaman o mahçup olmasin diye tokalaşmayin. O zaman da biz ALLAHa karşi mahçup duruma düşüyoruz...!!!

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
UYARI=Karşinizdaki size elini uzattiği zaman o mahçup olmasin diye tokalaşmayin. O zaman da biz ALLAHa karşi mahçup duruma düşüyoruz...!!!

YAPIYORUZ BUNU YAĞĞüzgün
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
yapmamamk bizim elimizde ben yapmıyorum elimden geldıginceSad

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
SEVGİLİ KARDEŞ,

Alıntı:Efendimiz,kendisine biat için gelen sahabi hanımlara şöyle buyurmuşlardır:
"Ben kadınlarla tokalaşmam.Benim yüz kadına söylediğim söz bir kadına söylediğim söz gibidir."
Hz.aişe Validemiz(r.a) ise Resulullah'ın(a.s.m)mübarek eli hiçbir yabancı kadının eline kesinlikle değmedi".

Ben yukarıdaki sözleri Peygamberimizin ve Hz.Aişe nin söylediğine inanmıyorum.
Maalesef dinimizle ilgili özellikle arap din adamlarının yazdıkları binlerle uyduruk ve yalan kitaplar var.Bunu basit olarak şuradan anlayabiliriz, arap din adamlarının
uydurdukları 700.000 civarındaki UYDURMA HADİSLER kitaplarda duruyor.
Bunlar YAZILI HADİSLERDEKİ uydurmalar, sözlü sünnetlerdeki uydurmaları sizler
tahmin edebilirsiniz.

Başka dini sitelere bakarsanız oralarda TOKALAŞMAMANIN nedeni olarak sizin aktardığınız yukardaki hikaye anlatılmıyor,başka bir bahane bulunuyor,onlar da
TOKALAŞMAMA için:Zina ayetine gönderme yapıyorlar ve ayet zinaya yaklaşmayın
diyor,TOKALAŞMA zinaya yol açar ,zinaya yaklaşmadır EL ZİNASIDIR diyorlar.

Benim görüşüm, maalesef bu tür yorumlar ve neticesinde getirilen uygulamalar
AZİZ DİNİMİZE ZARAR vermektedir. Dinimizi içinde yaşadığımız zamanın şartlarından ayırıp ORTA ÇAĞ KARANLIĞINA GÖTÜRMEKTEDİR.

Siz ben böyle inanıyor böyle yapıyorum,benim inancımdır diyebilirsiniz,eğer böyle
inanıyorsanız kimse size birşey diyemez ,ancak siz bugün ülkemizde yaşayan
milyonlarca müslüman ancak modern doktorlar,hemşireler,devlet memurları, üniversite öğrencilerinden ayrılır İSLAMİ GETTO MENSUBU BİR BAYAN olursunuz.

Bu arada FİRST LEYDİMİZ bir resepsiyonda türbanıyla,kuyrukta bekleyen yüzlerle
erkekle tokalaşarak,bir saat içinde yüzlerle el zinası yapmış oldu (sizlere göre)
bunu da unutmayalım.

SELAMLAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
kemalk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEVGİLİ KARDEŞ,

Alıntı:Efendimiz,kendisine biat için gelen sahabi hanımlara şöyle buyurmuşlardır:

Ben yukarıdaki sözleri Peygamberimizin ve Hz.Aişe nin söylediğine inanmıyorum.
Maalesef dinimizle ilgili özellikle arap din adamlarının yazdıkları binlerle uyduruk ve yalan kitaplar var.Bunu basit olarak şuradan anlayabiliriz, arap din adamlarının
uydurdukları 700.000 civarındaki UYDURMA HADİSLER kitaplarda duruyor.
Bunlar YAZILI HADİSLERDEKİ uydurmalar, sözlü sünnetlerdeki uydurmaları sizler
tahmin edebilirsiniz.

Başka dini sitelere bakarsanız oralarda TOKALAŞMAMANIN nedeni olarak sizin aktardığınız yukardaki hikaye anlatılmıyor,başka bir bahane bulunuyor,onlar da
TOKALAŞMAMA için:Zina ayetine gönderme yapıyorlar ve ayet zinaya yaklaşmayın
diyor,TOKALAŞMA zinaya yol açar ,zinaya yaklaşmadır EL ZİNASIDIR diyorlar.

Benim görüşüm, maalesef bu tür yorumlar ve neticesinde getirilen uygulamalar
AZİZ DİNİMİZE ZARAR vermektedir. Dinimizi içinde yaşadığımız zamanın şartlarından ayırıp ORTA ÇAĞ KARANLIĞINA GÖTÜRMEKTEDİR.

Siz ben böyle inanıyor böyle yapıyorum,benim inancımdır diyebilirsiniz,eğer böyle
inanıyorsanız kimse size birşey diyemez ,ancak siz bugün ülkemizde yaşayan
milyonlarca müslüman ancak modern doktorlar,hemşireler,devlet memurları, üniversite öğrencilerinden ayrılır İSLAMİ GETTO MENSUBU BİR BAYAN olursunuz.

Bu arada FİRST LEYDİMİZ bir resepsiyonda türbanıyla,kuyrukta bekleyen yüzlerle
erkekle tokalaşarak,bir saat içinde yüzlerle el zinası yapmış oldu (sizlere göre)
bunu da unutmayalım.

SELAMLAR
ARKADAŞIM RAKAMLAR VEREK VE BAYA Bİ YÜKSEKDEN uCMUŞ Görüyorum seni
Acaba bunları nereden öğrendiniz söylerimsiniz
Lütfen
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Tabii bilgi vereyim, kardeşim,

Harun Ünal’ın titiz bir çalışma sonucu hazırladığı “Uydurma Hadisler” adlı kitap Mirac Yayınları’ndan çıktı. Hadisle ilgili tüm kaynaklar taranarak oluşturulan “Uydurma Hadisler” adlı kitabın ilk altı cildi okurla buluştu. 12 ciltte tamamlanacak olan kitaba Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır, Doç. Dr. Enbiya Yıldırım ve Dr. Recep Şehidoğlu birer takdim yazdı.

İlk altı cildin ,her cildi 240 sayfa, 12 cilt tamamlandığında yaklaşık 3000 sayfa
olacak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
O hadis kitabı uydurmaysa ne olacak ? Bütün hadis kitapları uydurma da,Harun ünal'ın gerçek yani...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
YaLIN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O hadis kitabı uydurmaysa ne olacak ? Bütün hadis kitapları uydurma da,Harun ünal'ın gerçek yani...

alkışSmilealkışSmile
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kardeş anlayamadınız galiba,Harun Ünal mevcut hadisler içinden ayıklama yaparak uydurma hadisleri kitaba almış.

Eğer sen istiyorsan ,alırsın bu kitabı, orada UYDURMA denilen hadsilerin
sahih ve doğru olduğunu ispatlarsın, biz de böylece Harun Ünalın
yanlış yaptığını anlamış oluruz.

Şimdiden hatıylı çalışmalar !!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.