You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadın pantolon giyer mi?

Kadın pantolon giyer mi?

köyün delisi
RE: Kadın pantolon giyer mi?
hangi işi bu kadar sık elediniz de bir bu iş kaldı
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bak evladım.............
erkekler pantolon giyer kadınlar da entari giyer, bunu iki yaşındaki velet kadar ben de biliyorum.................
ama.............................................
şunu neden anlamıyorsunuz geçekten anlamıyorum, bende mi bir sorun var!!!!!!
benim giydiğim boncuk işlemeli pantonu hangi erkek giyer bu bir.. ikincisi efendimizin zamanında pantolon var mıymış sanki bu hadis sadece pantolonu kastediyor. burada direk BENZEMEKten bahsediyor. ben erkek gibi davranırsam saçımı erkek gibi kestirirsem, ERKEK PANTOLONU giyersem dediğin doğru, var öyle tipler dışarıdan bakınca kız mı erkek mi olduğunu pek kestiremiyorsun.
diğer cihete bakalım, bunu defalarca yazdım ama herkes işine geleni okuduğu için ...........
entari bayan elbisesidir dedik. e suudi arabistanda erkekler entari giyiyor. şimdi entari aslında erkek kıyafeti de bayanlar da mı giyemez, yoksa suudi arabistandaki bütün erkekler de KADINA BENZEMEYE çalışıyorlar da hepsi komple lanetli mi?
bence saçmalığın daniskası, bu kadar da direk söylüyorum
bahsettiğin hadiste transeksüellikten bahsediliyor. psikolojik durumlardan, bu konulara da girmek istemiyorum..........
siz yine bildiğinizi okuyun, ama şunu da unutmayın NE İFRAD NE TEFRİD!!!!
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ÜZERİNE PARDESÜ GEÇİRİNCE BİRŞEY OLMUYOR
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
KALDI Kİ O DURUMDA DA ERKEĞE BENZEDİĞİNİ İDDİA EDEMEZSİNİZ, ANCAK TESETTÜRE UYGUN GİYİNMEMİŞ TESETTÜRSÜZ DERSİNİZ.
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
Niye bağırıyon ki şimdi..hýms.Ben bağırıyomuyum hiçç.Kizgin
Testtürün hükmü ne peki?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-05-2011, Saat:10:22 AM, Düzenleyen: _melek_.
köyün delisi
BAĞIRTMADIK LO BİRŞEY YAZIYORUM BÜYÜK HARF KALDI ALLAH ALLAH Big Grin
TESETTÜRÜN HÜKMÜ NE DEMEK DE NE DEMEK, FARZ TABİKİ..
BEN ORADA SADECE PANTOLON GİYERSE PARDESÜ GİYMEZSE TESETTÜRSÜZ OLUR DİYORUM AMA, ORAYA DİKKAT :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.