You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadın pantolon giyer mi?

Kadın pantolon giyer mi?

köyün delisi
RE: Kadın pantolon giyer mi?
HASBUNALLAHU VE NİMEL VEKİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GERÇEKTEN SİNİRLENİYORUM AMA........................
BEN HİÇ ERKEKLERİN YANINDA ÖYLE BİLDİĞİN PĞANTOONLA GEZMEK HARAMD EĞİLDİR DEDİM Mİ??????
SİZ BURADA KADIN PANTOLON GİYEMEZ ERKEĞE BENZER LANETLİDİR DİYORSUNUZ GEREKÇE OLARAK DA YUKARIDAKİ HADİSİ GÖSTERİYORSUNUZ..................
BEN DE ONA KARŞI ÇIKIYORUM............................
SAİR ZAMANLARDA EVİNDE MAHREMLERİNİN YANINDA KADIN NEDEN PANTOLON GİYEMESİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEN SANA SOKAĞA ÇIKARKEN ÜZERİNE PARDESÜ GEÇİRMELİ DİYORUM................................................
VE ŞU AN KONUYU BAŞKA BİR BOYUTA ÇEKTİN İKİSİ BİRBİRİNE KARIŞTI..........
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
Dur dur şimdi siz kadının kot pantolunu veya diğer pantolonları eşinin yanında giymesi mi caizdir diyorsunuz iyide o sözkonusu değil zaten ne giyerse giysin eşi sonuçta..
Pardüsü giymiş veya giymemiş alttan gözüküyor mu gözükmüyor mu belli ediyor mu etmiyor mu şimdiki pantolonlar erkek kıyafeti mi değil mi buna bakın siz dinden taviz vere vere bu hale gemedik mi zaten..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
VALLA GÜZEL KARDEŞİM NEYE İSTİYORSAN İNA İMAN ET UYGULA.. HERKES BU KONUDA SERBEST, BEN DİYECEĞİMİ DEDİM VE SORDUĞUM HİÇBİR SORUYA DA YANIT BULAMADIM. NEYSE, BİRBİRİMİZİ İKNA EDEMEYECEZ,, KALP KIRMAYA DA DEĞMEZ, YOLCULUĞA ÇIKACAM BAK BİRAZDAN, TANSİYONUMU FIRLATTIN Big Grin
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
SAĞOL GÖZÜM (;
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
Sizde soğolun amca müslümanlar arasında ayrılık olunca tahammül edemiyorum siz benim kusuruma bakmayın arada gelirler böyle..Rolleyes
Size uzun ömür sağlıklı bir hayat diliyorum idare et be amca şu deli kızı..rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
sen mi deli kız....
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.