Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kadın pantolon giyer mi?
Kadın pantolon giyer mi?
GERÇEKTEN SİNİRLENİYORUM AMA........................
BEN HİÇ ERKEKLERİN YANINDA ÖYLE BİLDİĞİN PĞANTOONLA GEZMEK HARAMD EĞİLDİR DEDİM Mİ??????
SİZ BURADA KADIN PANTOLON GİYEMEZ ERKEĞE BENZER LANETLİDİR DİYORSUNUZ GEREKÇE OLARAK DA YUKARIDAKİ HADİSİ GÖSTERİYORSUNUZ..................
BEN DE ONA KARŞI ÇIKIYORUM............................
SAİR ZAMANLARDA EVİNDE MAHREMLERİNİN YANINDA KADIN NEDEN PANTOLON GİYEMESİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEN SANA SOKAĞA ÇIKARKEN ÜZERİNE PARDESÜ GEÇİRMELİ DİYORUM................................................
VE ŞU AN KONUYU BAŞKA BİR BOYUTA ÇEKTİN İKİSİ BİRBİRİNE KARIŞTI..........
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Pardüsü giymiş veya giymemiş alttan gözüküyor mu gözükmüyor mu belli ediyor mu etmiyor mu şimdiki pantolonlar erkek kıyafeti mi değil mi buna bakın siz dinden taviz vere vere bu hale gemedik mi zaten..
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)