Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
KAÇ KARDEŞSİNİZ? KARDEŞLERİNİZLE ARANIZ NASIL?
KAÇ KARDEŞSİNİZ? KARDEŞLERİNİZLE ARANIZ NASIL?
DİĞER KARDEŞLERİMLEDE TEK SORUNUMU TEMİZLİK BAŞAKA HİÇ Bİ SORUNUM YOK ÇOK ŞÜKÜR

abim diyorum çünkü abilik taslıyo bana resmen....en nefret ettıgım huyu ben tv ızlerken halının ortasına gecıp corabı dıklemesıne koyuyo ve benım kafama hedef alıp bi vuruyo kuduruom o zman resmen ve kan gövdeyi götürüo
seyh__sato Adlı Kullanıcıdan Alıntı:2 kardeşiz bende 1.5 yaş küçük abim varabim diyorum çünkü abilik taslıyo bana resmen....en nefret ettıgım huyu ben tv ızlerken halının ortasına gecıp corabı dıklemesıne koyuyo ve benım kafama hedef alıp bi vuruyo kuduruom o zman resmen ve kan gövdeyi götürüo
bu yaramaz abi biyerden tanıdık geldisus be
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seyh__sato Adlı Kullanıcıdan Alıntı:2 kardeşiz bende 1.5 yaş küçük abim varabim diyorum çünkü abilik taslıyo bana resmen....en nefret ettıgım huyu ben tv ızlerken halının ortasına gecıp corabı dıklemesıne koyuyo ve benım kafama hedef alıp bi vuruyo kuduruom o zman resmen ve kan gövdeyi götürüo
bu yaramaz abi biyerden tanıdık geldisus be
o tanıdık senin abin olmasın
hala her istediğini en güzel şekilde karşılayarak yaptıkları çok sevgili ve saygılı bebişleriyim
anlatabildim mi
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi