You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KAÇ KARDEŞSİNİZ? KARDEŞLERİNİZLE ARANIZ NASIL?

KAÇ KARDEŞSİNİZ? KARDEŞLERİNİZLE ARANIZ NASIL?

Profesör
RE: KAÇ KARDEŞSİNİZ? KARDEŞLERİNİZLE ARANIZ NASIL?
5 kardeşiz. 4 kız 1 erkek.Çok iyiyiz maşaallahımız var gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
4KARDEŞİZ ABİM BİRAZ DAHA KİBAR NAZİK VEDE TEMİZ OLSA ARAMIZDAN SU SIZMICAKTA PASAKLI İŞTE NE YAPCAN

DİĞER KARDEŞLERİMLEDE TEK SORUNUMU TEMİZLİK BAŞAKA HİÇ Bİ SORUNUM YOK ÇOK ŞÜKÜR
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: KAÇ KARDEŞSİNİZ? KARDEŞLERİNİZLE ARANIZ NASIL?
3 kardeşiz.ablam ve abim var.ablamla aram iyi .her ne kadar zevklerimiz uyuşmasada.abimle hiç sormayın onu boşverin.Tonguegülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
3 kardeşiz abim,bide küçük kardeşim var..
inşirah'ın dediği gibi bizimde maşallahımız var..

Allah bozmasın...
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Selam ile..

2 kardeşiz.. benden 3 yaş büyük bi abim var.. Allah düşman başına bile vermesin.. çok tartışırız ama hep ben üstün çıkarım.. gülücük bakalım şimdilik kör topal qeçiniyoruz..

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
2 kardeşiz aramız iyi çok şükür
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
2 kardeşiz bende 1.5 yaş küçük abim vargülücük abim diyorum çünkü abilik taslıyo bana resmen....en nefret ettıgım huyu ben tv ızlerken halının ortasına gecıp corabı dıklemesıne koyuyo ve benım kafama hedef alıp bi vuruyo kuduruom o zman resmen ve kan gövdeyi götürüogülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: KAÇ KARDEŞSİNİZ? KARDEŞLERİNİZLE ARANIZ NASIL?
seyh__sato Adlı Kullanıcıdan Alıntı:2 kardeşiz bende 1.5 yaş küçük abim vargülücük abim diyorum çünkü abilik taslıyo bana resmen....en nefret ettıgım huyu ben tv ızlerken halının ortasına gecıp corabı dıklemesıne koyuyo ve benım kafama hedef alıp bi vuruyo kuduruom o zman resmen ve kan gövdeyi götürüogülücük

bu yaramaz abi biyerden tanıdık geldisus beSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: RE: KAÇ KARDEŞSİNİZ? KARDEŞLERİNİZLE ARANIZ NASIL?
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
seyh__sato Adlı Kullanıcıdan Alıntı:2 kardeşiz bende 1.5 yaş küçük abim vargülücük abim diyorum çünkü abilik taslıyo bana resmen....en nefret ettıgım huyu ben tv ızlerken halının ortasına gecıp corabı dıklemesıne koyuyo ve benım kafama hedef alıp bi vuruyo kuduruom o zman resmen ve kan gövdeyi götürüogülücük

bu yaramaz abi biyerden tanıdık geldisus beSmile

o tanıdık senin abin olmasıngülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
iki abim bir ablam var

hala her istediğini en güzel şekilde karşılayarak yaptıkları çok sevgili ve saygılı bebişleriyim

anlatabildim mi icýn
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.