You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

iyiki doğdun CESSES

iyiki doğdun CESSES

© 9492.698875 ©
RE: iyiki doğdun CESSES
vealeykumselam cümleten....ALLAH im razi olsun ECRİN çok sagol yaşim gizli olsa da unutmayip hatirladin ALLAH im da seni güzelliklerinde unutmasin inşallah...hepinize teşekkürler degerli kardeşlerimi ne güzel yaşlaniyorum :D her yaşimin duygusu farkli iyisiyle kötüsüyle RABBİM kismet ettigi kadar...sizlerde yaşadigim sürenin içinde benimle olup hatirladiginiz için ALLAH im razi olsun..NİCE HAYİRLİ YAŞLARA BİRLİKTE GİRMEMİZ DUASİYLA rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Allah hayırlı uzun ömür versin
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
iyiki dogdun mutlu yıllar geçirmen dileğiyle dede olman umidiyle her nerede yaşıor ve yaşatılıyorsak doğum günün mubarek olsun:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.