You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

iyiki doğdun CESSES

iyiki doğdun CESSES

" HACI "
RE: iyiki doğdun CESSES
Esselamualeykum....ilk ben kutlayayım gülücük

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün ve bundan sonra dilediğin tüm hayırlı dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! iman,sağlık afiyet huzur içinde sevdiklerinle hayırlı ve bereketli Nice yaşlara... allah (c.c) uzun ve hayırlı, saadet-i ebediyeyi , saadet-i dareyn-i kazandıracak bir ömür nasip etsin seni sevenler ve sevdiklerinle inşaallah amin gülücük

-2010-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-01-2010, Saat:08:55 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
Profesör
Amin.

Allah ömürünü hayırlı ve bereketli kılsın.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
doğum günü kutlu olsun hayırlı ömürlere inşallah
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
nice senelere kardesım yenı yasın hayırlara vesıle olmsı dılegıyle

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Rabbim, istediğimiz daha sağlam bir yürüyüş ve daha gümrah bir ses!
istiyoruz ki insana,hayata ve onu kutlu olana yakışan bir topluluk olalım istediklerimizi hakkımızda hayırlı eyle hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle!
yarın daha kalabalık olalım! yarın daha güzel olalım inşaAllah...

YENİ YAŞİNİN YARİNLAR İÇİN HAYİR GETİRMESİ O KALABALİKLARİN İÇİNDE SENİNİN GİBİ İYİ BİR KARDEŞİMİN OLMASİ DUASİYLA İNŞALLAH,DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜZEL KARDEŞİM
Degerli Alime-i Nur Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ayrı başlık açsaydınız bu geçen yılın kutlaması değilmiydi neyse bizde burdan devam edelimgülücük
Hayırlı, bereketli, huzur dolu, uzun ömürler genç kal hep..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
vealeykumselam nurum çok tşkederim bende mutlu oldum mutlulugundan feyz alip gülücük tmm bekliyorum hayirlisi ile inşALLAH selametle kalmaniz temennisiyle selam dua ile.
Degerli Alime-i Nur Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.