You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

iyiki doğdun CESSES

iyiki doğdun CESSES

© 9492.698875 ©
RE: iyiki doğdun CESSES
ALLAH hepinizden razı olsun. inş. nice mtlu ve saglıklı günler gecirmemizi nasip eyler ALLAH ım sevdiklerimizle dostlarımızla beraber...

iyi ki sizin gibi kardeşlerim dostlarım var çok şükür Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: iyiki doğdun CESSES
Esselamü aleyküm kardeşim
allah hayırlı bir ömür nasip etsin!
Hakkın rızasına uygun başarılı sağlıklı sevdiklerinle beraber mutlu bir hayat senin olsun inşaallah..
Selam ve du'ayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
vealeykümselam ALLAH razı olsun.amin. hep beraber inş.saglıklı,mutlu ve ALLAH rızasını kazanmış kullar olarak yaşamımızı ALLAH ın istedigi taktir ettigi zamana kadar gecirriz..iyi ki varsınız çok şükür
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ay benim damadıııııım doğum günün kutlu olsun evladım canım evladım iyiiki doğdun iyiki verdim kızımı sana biricik damadım benim gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: iyiki doğdun CESSES
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay benim damadıııııım doğum günün kutlu olsun evladım canım evladım iyiiki doğdun iyiki verdim kızımı sana biricik damadım benim gülücük

kahkahasagol kaynana:D ama kızını aldım dogum günümden çok işkence günümü kutluyom kızınla hersene kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
yeni yaşın hayırlı olsun
tebrik ederim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.