You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İYİ Kİ DOĞDUN RÜFEYDE ABLAA

İYİ Kİ DOĞDUN RÜFEYDE ABLAA

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: İYİ Kİ DOĞDUN RÜFEYDE ABLAA
Ruf iiki doğmuşun kıss.
Rabbim hayırlı ömürler wersingülücük
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Iyıkı dogdunuz yenı yasınız nıce hayırlara vesıle olur ınsallah . Allah uzun omur versın demıorumgülücük ımamlı omur versın. selametle...

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
doğum günün kutlu olsun ruf.allah gönlüne göre versin inş.sevdiklerinle beraber hayırlısıyla yaşlanmayı nasip etsin:D
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
zehra, simay, silver eyes, kardelen, korkmaz bilmemkaç arkadaşlarım hepinize ayrıca teşekkür etcem şimdi gülücük
korkmaz bilmem kaç kardeşim teşekkür ederim..allah sizlere de çoluk çocuğunuza ve onların evlatlarına da tertemiz ömür ve nesiller versin..

simay böyle olmadı insan bi şiir armağan eder gülücük
zehracığım şekerim teşekkür ederim sana da..allah dgs yi kazanıp gönlündeki üni ye gitmeyi nasip etsin ve bu kapı güzellik kapısı olsun hayatın için..gülücük

kardelen şaşordum yazmana gülücük ama niye şaşırdım bilmyiorum..sana da teşekkrü ederim nezaketin için..reyhanla birlikte senle de bi gün kaynatalım gülücük

silver eyes bu nick nerden çıktı çok merak ediyorum ama neyse konumuz bu değil gülücük sana da teşekkür eder nezaketinin devamını dilerim gülücük
mervişe de burdan selma ederim tekrardan..duygulandım ha gülücük ama şunu da söylim şafaam hariç bi hediye alanım olmadı..peah hepinize :p gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
SENIN NICKIN NEYDEN CIKDIYSA BENIM KIDE ORDA CIKDISmile BISEY DEGIL TSK ICINgülücük BAKARIZ DEVAM EDERIZ BELKIgülücük HE BU ARADA ZEHRA DGS HAZIRLANIOSA COK CALISMASI LAZIM HEMDE COKKKKKgülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
SELAMÜN ALEYKÜM. HERKES ;RUF ; DİYOR BEN İSMİNLE ZİKREDEYİM...
SEVGİLİ RÜFEYDE RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER BAHŞETSİN İNŞAALLAH...
BU ARADA İSMİNİN ANLAMINI MERAK ETTİM..
RÜVEYDA(HOŞ, ZARİFLİK) YA BENZİYOR..
ALLAHA EMANET OL...

[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ayıp etmişim rufgülücük geç oldu ama bu şiiri hediye ediyorum son mısraları:

...
Bir sokak var benim yüreğimin
çocukluk mahallesinden çaldığı,
zaman çizgisinde bir oylumun yolculuğu
ve bir oylumla gebe bırakmak bir zamanın kuru çizgisini
bilinçli bir simgenin oylumu
aynanın konukluğundan dönen.

Ve böylecedir,
birisi ölür
ve birisi yaşar.
Hiçbir avcı,
çukura dökülen hor bir arkta inci avlamayacaktır.

Ben hüzünlü küçük bir periyi biliyorum
okyanusta yaşayan
ve yüreğini tahta bir kavalda
usul usul çalan
küçük hüzünlü bir peri
geceleri bir öpücükle ölen
ve sabahları bir öpücükle yeniden doğacak olan...

Füruğ Ferruhzad
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: RE: İYİ Kİ DOĞDUN RÜFEYDE ABLAA
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehracığım şekerim teşekkür ederim sana da..allah dgs yi kazanıp gönlündeki üni ye gitmeyi nasip etsin ve bu kapı güzellik kapısı olsun hayatın için..gülücük

ne demek rufcumrosegul
dgs yi kapattım ya sadece son kez ölesine gircem.aöfden devam ediyorum inş.
ama duanı başka şey için alıyim. AMİN gülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Kıs nie şaşordunnn ne war yazamam mıTongueTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.