Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
istihare
istihare
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..

küçük kuzenim evlendiğinde en büyük emeli baba olmaktı..eşinin bir rahatsızlığından dolayı olmadı..çok uğraştılar ..doktorlar olmaz dedikçe onlar doktorlara milyarlar harcadı ..yıllar geçti ...en son tüp bebeğe karar verdiler...eşi sürekli istekli idi ..ağlıyordu..bak kardeşim dedim neden bu kadar zorluyorsun..ee anne olmak istiyorum ..tamam güzel ol..ama Rabbim oldurmuyor sa çare varmı..
diyelim bu kadar zorladın evladın oldu hayırsız çıktı..seni bu çabalarına karşı evladın sana hayırsızlık yaarsa üzülmezmisin üzülürsün
o zaman bırak takma..zaman en büyük ilaç..sen sadece şu de ALLAH ım eğer hayırlısı ise bana bir evlat ver .. tüp bebekten vazgeçtiler..ve 1 yıl sonra doktorların anne olman zor demesine rağmen hiç sebepsiz ,tedavisiz anne oldu ..şimdi kızı 5 yaşında

yani kardeşim sen sadece hayırlısı için dua et ..Rabbim hakkını verir..
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Sen tedbirini al dersini çalışarak takdiri Allaha bırak.
Bende kendimden anlatiyim birçok kez anlattım gerçi
98 yılında Sakarya Üniversitesni kazandim başörtülü almadiklari icin gitmedim. Başını aç git diyenler çok oldu baskılar falan
En sonunda allahım sen bilirsin diyip gitmedim
Gitseydim okul süresince orda kalcaktik ailecek
99 da deprem oldu ve benim kalacağım ev yerle bir oldu.
Şimdi iyiki gitmedim diyorum.
O yüzden birşey olmuyorsa ya vakti vardır ya hayırlı değildir
O yüzden allaha Sığın dua et
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi