You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
RE: istihare
Yıllar sonra buraya girip bu mesajı yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. aycaer isimli üyeyim yalnız o zaman kullandığım şifremi ve mail adresimi hatırlayamadığım için başka bir hesap açtım ve buraya yazmayı bir borç bildim bana verilen cevaplar adına. Evet, iyi ki olmamış istediğim okul. Çünkü ben aradığım asıl şeyin okul olmadığını anladım gülücük Hayat bana farklı kapılar açtı. İyi ki istediklerim olmamış. Daha iyisi oldu. Farklı farklı insanlar tanıdım. Kalbimin sesini dinlemeyi ögrendim. Ve benzer sıkıntılari yaşayan birileri varsa onları aydınlatmak için yazmak istiyorum aynı zamanda. Olmuyorsa ya vakti vardır siz onun için hazır değilsinizdir ya da başka bir şey istiyorsunuzdur aslında ve farklında değilsinizdir. Kalbinizi güzel tutun güzel yaşayın ve önünüze bakın. Bir şey olmuyorsa takılmayın. Bırakın güzel gönlünüzdeki güzelikler olsun gülücük Şu an çok mutluyum.. Ve aklıma geldi yazmak istedim. İşte bunlar hep şükür sebebi...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.