You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

işte erkek milleti:D

işte erkek milleti:D

Administrator
RE: işte erkek milleti:D
şu şarkı aklıma geldi

seviyorum demek zordu herzaman

boş bir laf gibi gelir

dur söyleme yanlız bak bana

gözlerim söyler nasıl olsa

gülücük gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
aşık olduğunu zannedenlere şunu söylemek yeterli olucaktır aşk dediğimiz şey tamamiyle masumiyettir bu masumiyette birini severken başka biri için bıraktım sevdiğinizle kıyaslamayı, başka bir kadına ya da erkeğe bakmaya haya etmeniz gerekir hanginiz o kadar masumsunuz biriniz çıkıpta diyebilir misiniz ki ben başkasına bakmam kafamı eğer yürürüm ve kendini aşık sanan bayan arkadaşlarada soruyorum hanginiz sokağa çıkarken kaçımız bir erkeğin bakışından bile rahatsızlık duyup bundan tiksinecek kadar titiz ve hassasız benim arkadaşlarımda var aşığım diye kendini parçalayan ama o kadar tuhaf ki sokağa çıkarken kendini başkalarına da beğendirmek için kılıktan kılığa giriyorlar tv da gördükleri ama sadece gördükleri bir çok artiste de hayran olabiliyorlar bu bir çelişki değil mi hangimiz o kadar masumuz da aşkı böyle kolayca ağzımıza alabiliyoruz.. ki birde bunun üstüne aşkı bıraktım aşklarınızdan bahsederken ???
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
herkesi aynı keseye almayınız lütfen..
bu konu nerden nereye geldi neyi savunuyorsunuz konu neydi daldan dala uçtunuz bu konu bir eşin eşinden seni seviyorum söylemesiyken siz nereye getirdiniz yapmayın etmeyin gururdan bahsettiniz mazoşist dediniz demediğinizi bırakmadınız sizinle aynı fikirde olmadığımız için bizi kendi tarafınıza çekmeye çalışıyorsunuz ama herkesin fikrine saygılı olmalıyız sizin fikrinize saygılıyım sizdende saygı bekliyorum ikna etmek diye bişey söz konusu bile olamaz...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gururlu olun derken de mazoşist derken de şaka yaptığımı çok iyi biliyorsun remziye, siz bize evliliğin güzelliğinden değil aşkın güzelliğinden bahsettiniz biz de genel algıladık ve genele göre cevap verdik bunu da biliyorsun yani bi yere götürdüğümüz de yok, neden kendimize taraftar toplayım onu hiç anlamadım, kendi taramıfızda bişey mi var ki çekmeye çalışalım ya da ben seni tarafıma çekmekle ne elde edebilirim ?saygı duyulacak ve ya duyulmayacak bir fikir yok ayrıca, siz bize bir duyguyu anlatıyorsunuz biz de onun aslı böyle değilmiydi diye soruyoruz neye kızdın anlamadım ?

düşünnüp hissettiklerime katılınmaması benim de hoşuma gitmez ama bana karşı çıkıyor diye de kimseye lafı başka yere götürdün, hakaret ettin diye iftira atmam ki arkadaşımsa hiç atmam...
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
düşünnüp hissettiklerime katılınmaması benim de hoşuma gitmez ama bana karşı çıkıyor diye de kimseye lafı başka yere götürdün, hakaret ettin diye iftira atmam ki arkadaşımsa hiç atmam...

gulsevracım ben iftira atmadım kimseye bak cok yanlış düşünüosun kırıldım yani ben iftiramı attım yaniSad söylediklerinizi söyledim
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet remziyecicm diyorsun ya konuyu başka yerlere çektiniz, tarafınzıza çekmeye çalışıyorsunuz vs. çok tuhaf sözler ve de biz böyle birşey yapmadığımız için bu kategoriye giriyor bence ?
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.