You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

işte erkek milleti:D

işte erkek milleti:D

Profesör
RE: işte erkek milleti:D
feminist değilim olmaktan da allaha sığınırım,benim bahsettiğim aşktan bile öte birşey remziye sana anlatabilmek isterdim ama istemiyorsun gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
anlıyorum seni
aşk ayrı bişeydir onu her keseye koymayalım demek istiyorum bence isteyen istedıgını yaşar...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
müslüman bir kadın onurlu olmayı tercih etmeli kimse için hele ki bir erkek için kendinden vazgeçmen bir isyan ve Allahın katında hoş bir şey mi mantıklı düşünmek zorundasın çünkü bu düşüncelerin seni hayra götürmez yanlış düşündüğün ortada sakat bir inanış bu .böyle düşünenler yarın öbür gün evliliklerinde huzur bulamıyorlar aşık olanlar ne yapıyorlar beyinleri başka bir şeye çalışmıyor aylak aylak sarhoş gibi geziniyorlar ortalıkta sizin bahsettiğinizgibi bir aşık olmak zararlı bir şey iyi bir şey değil hiç bir insan bu kadarını haketmez böyle aşktan Allaha sığınmak lazım ve dua etmek lazım kalplerimiz için ve şu ayeti unutmamak gerek.. temiz erkekler temiz kadınlara temiz kadınlar temiz erkeklere yaraşır
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
konuyu nerden nereye getirdiniz yaw sadece bir seni seviyorum denmesini istedik abartmayalım bence hem bu kötü bişey deil sapıtmakta deil lutfen konuyu baska yere cekmeyelim..
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
söze ne hacat....yaşanarak sevgi gösterilir...ki söz bol...ilişki yok ...olanlarda cok....kimki söz de ısrar ederse o karşısındakine güvenmiyordur.....güveni ver sorun yok.....ah bu insan milleti..gülücük
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
ayet güzelmiş eliflamra
ama aşk için büyük konuşmayın bir gün pat die carpar ölcemezsınızde kac volt oldugunuzu o yuzden böle atıp tutmak kolaydır gülücük
hee senı sevıorm demek bu kadar kolay deıl kimse için neyse siz ttakılın kafanıza gore ben ykm :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o ıkı kelımeyı sık soyleyınce kımısıne gore degerını kayberder zamanla,kımısıne gore -tabırı caızse yıllanmıs sarap gıbı-her soylendıgınde daha bı anlamlı daha bı degerlı olur...
seven her ınsan mutlaka duymak ıstıyor,her dakıka,her saat,her gun...

bır gulusu ıle tomurcugu cıcege dönüşturen...SaskinENI COOOOOOK SEVIYORUM...

ask kalbe gırınce akıl seyahate cıkar....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-04-2010, Saat:12:38 PM, Düzenleyen: taha yusuf.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.