You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamiyet Hakkında Bazı Temel Bilgiler

İslamiyet Hakkında Bazı Temel Bilgiler

Yönetici
RE: İslamiyet Hakkında Bazı Temel Bilgiler
Fure felsefe yapıyorsun. Söylediklerin doğru ama yanlış.
Bu konuyu kapat artık. Gerçekten konuyu iyice sarpa sardın.

Lütfen.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: İslamiyet Hakkında Bazı Temel Bilgiler
Günümüzde incil, tevrat, zebur ve diğer kitap ve sahifelerin tamamı hükümsüzdür. Bugün elimizde var olan tüm bu kitapların tahrif edildiği çok açık ve net bir şekilde bilinmektedir. Bu kitaplara göre hayatını düzenleyen hiç kimse bir kelime söyleyerek Müslüman olmuş olmaz. Hatta bu kitap ve sahifeler şu anda tam olarak muhafaza edilmiş korunmuş, değiştirilmemiş olsa bile hükümsüz olduğundan bunlara tabi olunsa dahi Allah tarafından kabul edilmeyecektir.

"...Bugün sizin dininizi bütünlüğe erdirdim, üzerinizdeki nimetimi tamamladım ve sizin için din olarak İslam'ı seçtim...." Maide Suresi 3. Ayet

Bir insanın Müslüman olması için elbette öncelikle Allahın varlığını ve birliğini kabul etmeli ve ardından hiçbir şüphe duymaksızın Müslümanlığın-İslam'ın bize ulaşmasını sağlayan Aziz Peygamberimiz Hazreti Muhammed aleyhisselatu vesselama iman etmesi, getirdiği ahkama-Kuran'a iman etmesi gerekir.

Bir insan ben Hristiyan'ım diyorsa Kuran ve Aziz Peygamberimizi inkar ediyor demektir. Bu şahıs değil bir kere, milyon kere de La ilahe illallah dese de Müslüman olmuş olamaz.

Çokta ayrıntılara girmeye gerek yok. Ehli sünnet herkes nasıl Müslüman olunacağını biliyor.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.