You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSLAMİYET BOZULDU MU ?

İSLAMİYET BOZULDU MU ?

Yeni Üye
İSLAMİYET BOZULDU MU ?
KOVULMUŞ OLAN ŞEYTANDAN ALLAH'A SIĞINIRIM. YARADAN RABBİN ADIYLA BAŞLARIM.

İSLAMİYET BOZULDU MU?

İslamiyet Peygamber Efendimiz (sav) ile doğmuş, Kur'an-ı Kerim ile bütünleşmiş bir dindir. Allah (cc) tarafından islamiyet'ten sonra din gelmeyeceği ve son kitabın Kur'an olacağı bildirilmiştir. Ayrıca yine Yüce Yaradan tarafından kıyamete kadar korunacağı bildirilmiştir.

Günümüze kadar bozulmadan gelen kitabımız Kur'an-ı Kerim'i bozmaya kimsenin gücü yetmemiştir ve yetemeyecektir. Fakat İslamiyet'in ahlaki değerleri yozlaştırılmış ve bozulmuştur. Daha önceleri bayanların açık olması ayıp olarak gösterilirken maalesef ki şu dönemde bayanların tesettüre girmesi gerici, yobaz gibi yakıştırmalara maruz kalmaktadır..

Ayrıca son dönemde İslamiyete her yönden açıkça saldırılarda bulunan örgütler türemiş ve bozmak için uğraş vermektedirler. Bunun yanı sıra İslamiyet dinine mensub hoca ve şeyh kisvesi altında yine İslamiyet ahlakı ve aslı bozulmaya çalışılmıştır. Günümüzde bir çok dernek, grup, cemaat gibi örgütlerde yine İslamiyete balta vurmaktadırlar.

Geçmişte gerçekleşmemiş olayları günümüzde gerçekleşmiş gibi gösteren ve bu durumdan rant sağlayan prim yapan bir çok kişiler türemiştir. Yardım adı altında para toplayıp sonrada bu paraları kendi çıkarları için kullanan dernekler bulunmaktadır.

Çanakkale Savaşında yenilen düşman donanmaları geri çekilirken tekrar saldırmak için ordu toplamaya çalışan komutanlarına gereken cevabı Hamilton şu şekilde vermiştir: "Eğer Türkleri yenmek istiyorsanız o zaman elindeki silahı değil, göğsündeki imanı alın. Ancak o zaman yenebilirsiniz." O günden sonra Türkler üzerinde oynanan en büyük oyun bu olmuş ve hoca, şeyh kisvesi altında ülkemize ajanlar sokulmuştur.

Ey Müslüman Kardeşlerim;
İslamiyete uygulanan bu karalama ve yozlaştırma oyununa gelmeyiniz. Bizler "OKU. YARADAN RABBİNİN ADIYLA OKU." ayetiyle başlayan bir dine mensubuz. Lütfen okuyunuz ve hiç bir zaman Kur'an-ı Kerim'in Işığından ayrılmayınız. Biliniz ki bu kitap hayatta karşılığı olan, şüpheden arındırılmış ve herkesin anlaması için açıklanmış bir kitaptır. Sağdan soldan dolma bilgiler ile değil Kur'an'dan alınan bilgiler ile hayatınızı sürdürünüz.

Yaradan emanet olun. Selam ve Dua ile.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: İSLAMİYET BOZULDU MU ?
haklısınız...insanlar artık islamiyeti bir tehlike olarak görmeye başladı ve değerler yitirilmeye ast olan unutulur oldu..ALLAH ın rızasını gözeten çok az kesim kaldı ne yazıkki
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Evet ortada uydurulan bir din var. Kuranla sünnetle bağdaşmayan. Ancak bu insanın suçudur İslamın değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hurafeler, uydurma hadisler, güvenilir kaynak olması çok önemli..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
silivrim87 Senın butun yazılarını okudum ve sadece derdının tarıkat evlıyalar murşıd ı kamıller olduğunu zannedıyorum... Muslumanların bugunku ahvalı ortadadır. bunun sebebı sunnetın dışına çıkmaş ona uydurma hadıs bunu uydurma hadıs dıye dıye sapıtılar zaten kur anı kerım desın ne senın ne de benım ılmımız yetmez anlamaya yaşamaya ancak sunnetlere sarılabılırız.. ama senın derdın bu değil eğer bu olsaydı sunnetlere sarılalım bırakmayalım arkadaşlar derdın sunnetı bugun yaşayanlar tarıkat ehlı ınsanlarıdır. Murşıd ı kamıl ıle beraber ıslama uygun yaşama derdıne duşmuşlerdır. Senın gıbılerı görecek hallerı bıle yok eğer senın gıbı onlara duşmanlık edenlerle uğraşsalardı bugun sızler konuşamazdınız...Onların derdı ırşad Allah ı tanıtmak ıslamı yaşatmak ıslamı sen ve senın gıbıler bozuyor Allah sızı hıdayet etsın ne dıyeyım kı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bize Kuran yeter diyenler, her olaya haram-dinden çıktın kafir diyenler, Kuran yerine incil tevrat okumaya çalışan garip sözde müslümanlar, peygamberimizi kıskananlar iftira atanlar, hadis uyduranlar, peygamber kıssası uyduranlar,kafa koparan bunu cihad sananlar, karısını kuran bunu onaylıyor diye dövenler,Türk adet gelenekleriyle İslamı karıştıranlar... Bunlar Kuran'ın anlaşılmadığından hatta artık okunmadığından ileri geldiğini düşünüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
katılıyorum Peygamber Efendimiz eşini dövenin ahirette şikayetcisi ben olurum diyor hanımlara en büyük kıymeti İslam dini vermiştir hanımlar ALLAHIN bize emanetleridir emanete hıyanet edenin cezasıda maalesef çok büyüktür
her şeyin ama herşeyin sebebi vardır cihadın yani şimdiki karşıtı savaşın bile gerekçe ve sebepleri vardır dikkat etmek lazım

Kuranı Kerimi okumak lazım Kuranı kerimi yaşamak lazım doğru bilgiler ışığında hareket etmek lazım aldığımız nefesten bile sorumlu olduğumuz dünyada benim demek böbürlenmek neyimize şükürün azlığı nimetin darlığına vede bela ve musibetlere neden olur RABBİM cümlemizi korusun

müsadenizle bende az bişiler yazdım kusura bakmayın eğer yanlışımız olursa haber edin memnuniyetle düzeltiriz dualarımla selametle kardeşlerim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.