Öyle ki islamı su kenarlarındaki yaşlı söğüt ağacına benzetiyor ve ağlıyorum.. nasıl o sögüt ağaçları biliyor musunuz? heybeylidir, büyüktür ve ama içi kof ve çürüktür. yere yıkılması bir fiskeye bakar?
peki neden böyle düşünüyorum? Allah Dini tamam erdirdi ve adını islam koydu. en mükemmel inanç oldu. ama gelin görün kü en mükemmel dinin temsilcileri bugün dünyada ne halde, KAN-VAHŞET- KİN VE KARDEŞ KAVGASI HERYERDE..
İlim- bilim derseniz yerlerde. ( oysa ilk emir Oku) satafatlı camiler, piyer kardin türbanlar ama öz nerde be kardeş var mı?
kendi nefsimizi terbiyeyi bıraktık elalemin imanını ölçer olduk? sanki sanki herbirimiz maşallah cennet ehlindenizde diğer insanların tümü cehennemlik, üç- beş vakit namaz kılmayla, 30 gün oruç tutmayla, bunları yapmayanlara karşı kibir- büyüklük ve ben onlardan Allah'a daha yakınım yanılsaması...
ALLAH'IM BİZLERİ AFFET SANA LAYIK BİR ÜMMET OLAMADIK... BİZLERİ DOSDOĞRU BİLDİĞİN BİLDİRDİKLERİNİN YOLUNA İLET.. YANLIŞLARIMIZI , HATALARIMIZI GÖREBİLMEZİZİ SAĞLA
SEN RAHİMSİN, RAHMANSIN, GAFFURSUN.. SANA SĞINDIK YA İLAHİ TÖVBE GÜNAHLARIMIZA ESTAFURULLAH