Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
İslamiforum.net Sokağında kaza!
İslamiforum.net Sokağında kaza!
yok gerçekten ben trafikte çok görüyorum.
2 yol birleşiyorsa bayan şoföre dikkat edin.
bayan gelene kadar trafik şöyle işliyor.
"bir araç sağdan, bir araç soldan , bir araç sağdan..." öyle birer birer iki yönden herkes trafiğe katılıyor. diyelim ki sağ tarafta bayan şoförler var. aslında erkek sürücüler istese bayanlara hiç yol vermeyebilir ama ille bi tane centilmen çıkıyor. genelde şöyle oluyor.
"bir sağ, bir sol, bir sağ, sağ, sağ, sağ...". siz o ara yola girmeye kalkarsanız bayan hemen camı açıp bağırmaya başlıyor.:"terbiyesizzzz".
sanki siz bayana karşı saygısızlık yapmışsınız gibi, diğer şöförler tarafından linç girişimine uğruyorsunuz. "şşş ablamıza yanlış laf mı ettin ayı!" şeklinde alakasız diyaloglar....

ben öyle bi yol birleşiminde böyle bir bayan sürücü yüzünden az kalsın tırın altında kalıyordum. :D
ben tırdan kaçıyorum, sağolsun -komplex sahibi- bayan şoförümüz herhalde araçlarımızın yakınlaşmasına uğraştığımı düşündüğünden hiç yolundan taviz vermedi. ben ona yanaşıyorum o elini kolunu kaldırıyor. "1 işareti yapıyorum, hamfendi bir saniye." "yürü ben terbiyesiz". sonra tır geçti.
"bak dedim gör ne geçti." işaretini de yaptım yani. (yanlış bi işaret değil yanlış anlamayın."
bayan gene de sallamadı.
çoğu sivildeki zayıflık kompleksini araç üstünde bastırmaya çalııyor ve tehlikeli olabiliyorlar.
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi