You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamiforum.net Sokağında kaza!

İslamiforum.net Sokağında kaza!

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: İslamiforum.net Sokağında kaza!
bi de, land rover'a bindiği zaman benden havalı oluyor. benden havalısını sevmem. Saskin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
)))) hee demek öyle yazdım bunları kopyaladım görün bakalım siz )))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bulursunuz derken?
.))))
bulmuşsunuz diyorsun herhalde.
:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yahu onunla mı tırsıcaksınız ki) sanki 3 5 kerkek düşmanı ( feminist) ne çıkar ki onlardan)
bulduysanız mesele zaten )
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Erkeklerin yorumlarını okudum şaşırdım açıkcası ben trafiğe çıkıyorum muhalefet olsun diye değil canlı bir örnek vermek istiyorum babam iş dolayısıyla şehir dışına çıktı dedem rahatsızlandı hastaneye götürecek kimse yok benden başka kaç kişinin bu zamanda kapısı çalınır paranla dahi rezil oluyorsun ihityaca binaen araba kullanmanın bu kadar sizi rahatsız ettiğini görmek cidden üzücü!. Erkek hegomanyasından başka birşey değil rahatsız olmanızın sebebi nedir onu anlamadım trafiği alt üst edenler trafik magandalarıdır bayanlar değil magandaların trafik canavarlarının araba kullanmasından iyidir bayanların araba kullanması.. Ayrıca makyaj vs mevzusuna gelince mübalağa yapıyorsunuz erkekler onlara bakacaklarına önlerine baksalar kaza yapmazlar bunun ayrıca kendi ayakları üzerinde durma vs zımpırtısıyla da alakası ilişiği yoktur beyler.. Araba kullanıyorum diyerekte üstünlük sağlamak anca bayanların ve erkeklerin safsatalarıdır böyle bir şey söz konusu olamaz herkes sorumluluğunu bildiği sürece bu tarz eleştirilere iki tarafta maruz kalmaz genel geçer kuralları yıkınız efendim dinen caiz değil mi araba kullanmak?Hz Aişe validemiz deveye binmemiş mi? Peygamber efendimizle (s.a.v) deve yarışı yapmamışlar mı? Deve binek değil mi? Bu zamanın bineği de araba bu misali veriyorum dinin arkasına sığınanlara mukabil
Özetle demem o ki objektif değilsiniz tüm yönleriyle düşünmüyorsunuz aşağılık psikoljisiyle önyargılı yaklaşıyorsunuz dinin önüne kendi şahsi egolarınızı geçiriyorsunuz..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.