You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamiforum Hatıra Defteri

İslamiforum Hatıra Defteri

Cezalı Üye
RE: İslamiforum Hatıra Defteri
locadan olmaz arkadas seyircinin arasìnda o ambiyansı hissedeceksin gerektiginde istedigin sekle gireceksinBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
tamam bi ilave 5 bilette ordan aldiriyorum. bilet +yol+ yemek+ konaklama + mac gunu gezi hepsi bizden
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
neyse konu dagilmasin. eskiden sitemizin adi ihlforum.net idi yeni uyelerimiz bilmiyodur ilk goz agrimiz ihlforumgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Yusuf sen nezaman geldin ilk :D
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-03-2013, Saat:12:15 AM, Düzenleyen: Reyyan.
General
Bugün üye oluşumun ilk haftasını dolduruyorum, forumla alakalı anı biriktirecek kadar zaman olmadı belki, ama konuyla ilgili şöyle bir yorum yapabilirim. Daha önceden de sürekli inançları tam, doğru, iyi ve güzel bir insan olarak yaşamaya özen gösterdim, ama foruma girdikten sonra hayatım başka bir şekil aldı diyebilirim. Özellikle, öncelikle @reyyan ablam ve @taha yusuf abimin cana yakın ve yardım sever davranışları, ardından @Tugce ve @Rabia kardeşlerimin (ya da ablalarımındır her neyse gülücük) forum içerisindeki cana yakın tavırlarıyla, forum içerisinde birden fazlasıyla vakit geçirmemi sağladı. Örneğin kendi kendime neden namaz kılmadığımı sordum, bir kaç gün içerisinde namaz kılmaya başladım ve sayamayacağım bazı şeyler.. Bu yüzden ismini saydığım, saymadığım kişiler ve bu forum hayatımda önemli bir anı olarak yer tutucak gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Ne guzel gülücük
rabbim kismet ederse hersey olur gülücük
sevindim senin dina.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.