You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamiforum Hatıra Defteri

İslamiforum Hatıra Defteri

Ruhumuz Yeter...
RE: İslamiforum Hatıra Defteri
googlr bit bile yoktu be cidden tektim yok sizi en guzel sekilde agirlamak icin hazirlik yapiyodumgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
valla gece gunduz calistim:p o zaman sistem islerine serhat bakiyodu bende bende boyuna tanitim ve reklam yapiyodum. ebet tabiki amacimiza ulastik cunku umumi bi hizmet veriyoruzgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-03-2013, Saat:11:05 AM, Düzenleyen: vip.
Forumun Uykucu Ninesi
alkýþ
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
hepimiz mutluyuz demek ne guzelgülücük bizi sizler buralara getirdini saolun varolyn:p
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
evet dusunuyorum acik bufe yemek 10 gunluk bi yaz tatili. cekilisle ev ve arabada hediye edicezgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
yok o degilde sampiyonlar ligi finaline 5 uyemizi gondericez localardan ayirttik yerleri
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.