You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSLAMİ KARDEŞLİĞİ BÖLEN KAVRAM (MEZHEP)

İSLAMİ KARDEŞLİĞİ BÖLEN KAVRAM (MEZHEP)

köyün delisi
RE: İSLAMİ KARDEŞLİĞİ BÖLEN KAVRAM (MEZHEP)
sen bu mezhep işlerini iyice araştır gel
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ben mezhep olayını iyi biliyorum velakin senin ezberlediklerin dışında pek birşey bilmediğin ortada kardeşim. Cevapların çelişki dolu bir söylediğin bir söylediğini tutmuyor neden kendi düşünceniz yanlış dahi olsa doğru olduğunu savunmaya çalışıyorsunuz anlam veremiyorum. Burada amacım insanlara doğruyu göstermek ben sizleri rencide etmek veya yaptığınız yanlış diye aşşağlamak niyetinde değilim ben sizlere doğru yolu gösteriyorum gerisi size kalmış ister gelin ister gelmeyin. Ne demiş mevlana hazretleri ; Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu,
dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir.
İki parmağının ucunu gözüne koy. Bir şey
görebiliyor musun dünyadan? Sen göremiyorsun
diye bu alem yok değildir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-05-2011, Saat:04:54 PM, Düzenleyen: ByGizemli.
~aşk lâyezâlî~
meshepsizlik eskiden hakaret olarak bile kullanılan bi kavram
söylediklerinizin bi kısmında belki haklısınız ama kesinlikle mesheplerin kaldırılması gibi bi şey söz konsu bile olmamalı insanlar bi alime tabi olmalı yoksa sürüden ayrılanı kurt kapar......
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-05-2011, Saat:04:54 PM, Düzenleyen: ASPİRİN.
Acemi Üye
Tabi olunması gereken en büyük alim hz.peygamberdir.Çünkü ona alimliği ALLAH vermiştir o ALLAH'ın sonsuz bilgisi ve merhameti ile kuşatılmıştır. Çoban dura dura neden sürünün diğer fertlerini izliyorsunuz ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
efendimizin yerine başkasını koymak değil derdimiz sadece efendimizin öğretileriyle muhtemel sorunlara bile çözüm bulmuş bu insanların ilminden faydalanmak istiyoruz......
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Efendimize öğretiyi allah kuranla vermiştir. Kuran değişime uğramadan günümüze kadar gelmiştir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
aksi bi şey diyen mi oldu peki......

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hayır diyen olmadı demek istediğim efedimize rehber olan kuran mucizesi günümüze kadar değişime uğramadan gelmiş durumdayken neden efendimizin rehberini bırakıp başka insanların ilmiyle ugrasıyorsunuz ? Hadi meraktan uğraşıyoruz desen tamam diyicem insan bu merak eder ögrenir. Öğrenmeyi bir kenara bırakıp bunu hayat felsefesi haline getirenler var ayrıca yalnızca bizim mezhep hak diğerleri batıl düşüncesi tüm mezheplerde mevcut. Buda doğal olarak ayrılığı ve çatışmayı doğuruyor anlatmak istediğimde bu zaten.Bu ayrılıkları ortadan kaldırmak için mezhepler kalksın diyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-05-2011, Saat:05:15 PM, Düzenleyen: ByGizemli.
~aşk lâyezâlî~
neyse tartışmak istemiyorum artık bu konu uzar gider ama sizinle aynı fikirde olmadığımı belirtmek isterim

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
seni seviyeye ve saygıya davet ediyorum bir daha uyarmayacağım........
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.