senin yaptığın olmasın sakın....
biz bizimkine doğru diyoruz onlar da kendilerininkine diyorlar, bu işin içi,nden nasıl çıkarız diyorsun..
o zaman biz islamiyete hak din diyoruz, hristiyanlar da kendilerinkine hak din diyor, bu işin içinden nasıl çıkıyorsun peki?
kendini programlama, ağabey tavsiyesi (;
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..

Ayrıca dünya üzerinde şeriat kanunlarıyla yönetilen en büyük devlet irandır.Ben şiiliğide bilirim sunniliğide şii mezhebinin aslı imam caferi sadıga dayanmaktadır mezhebin diğer bir adıda caferiliktir. İmam cafer sadıgın kim oldugunu bilmiyorsan araştırmanı tavsiye ederim. Batıl saydıgın mezhep hakkında pek bir bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum. Bence biraz araştırmalısın ayrıca "lailahe illallah muhammeden resulullah" demeyen kimse bırak mezhebi müslüman değildir. Bu konunun nefis mücadelesi ile alakası yoktur herkes kendi düşüncesini ve kendi inandığını savunmaktadır. Bu özgür iradeye dayalı bir olaydır ve özgür iradeyi insana hak kılan bağışlayan ve esirgeyen ALLAH'dan başkası değildir.