hz. Ademden beri müslümanlar islamı, islam düşmanlarıda islamiyet olmasında ne olursa olsun dinini yaymak isterler. islam ve düşmanları arasında gerek düşünce gerek, fiziksel en büyüğünden en küçüğüne her türlü cihat kıyamete kadar sürecektir. islama düşman olan tağut, şeytan ve diğer din mensupları arasında arasında yapılan, bu cihada katılanlara ne mutlu.
cihat diyince aklınıza iki ordu ve kılıç kalkan gelmesin. o artık cihatta son noktadır. ama iş oralara varmadan rabbi ve dini için sözle, imayla, düşünce ve fikirle, tebliğle, savunmayla, ilimle, yapılan cihadlarıda asla küçümsemeyin.
çocuğunuza namazda sağa sola bakma demeniz bir cihattır. çocuğunuz bu konuda dediğinizi yaparsa şeytana ağır bir darbe vurmuş olursunuz. yani din düşmanlarını hilelerini savuşturmak, onların sladırılarına karşı tedbir almak bir cihattır.
ve burası; islami forum sitesi. burasıda islamın kendi çapında küçük bir kalesi. yani buradada bir konu açıp Allah büyüktür yazsanız o iki kelime din düşmanlarını ve şeytanı çileden çıkarır. yani buda cihattır. sizlerde buna önayak olduğunuz için payınızı alırsınız.
ancak bu kaleye gizliden gelip, müslüman gibi görünüp, müslümanlara vereceğiniz çorbaya zehir kusanlarıda aramıza sızanlarıda bertaraf etmemiz ve izlerini silmemiz gerekir. yoksa yeni yetişen ve yetişecek olan mücahitler o kazanda çorba yaparlar ve zehirlenmesine sebep oluruz.
siz iyi bir aşçısınız diyelim. bir çorba yaptınız ve insanlara sunacaksınız. o sırada kapınız çalıyor birisi gelip ben aşçı olmak istiyorum ama şöyle bir çorba yaptım. bana yanlışlarımı söyleyin iyi çorba yapmayı öğretin dese, onun çorbasını ordamı tadarsınız, yoksa kendi çorbanızın içine katıp, öylemi tadarsınız. cevabınızı tahmin ediyorum..
yada gelip bana aşçılık öğretin diyor mutfağa alıyorsunuz onu ve başlıyor, şunu yaparsan daha iyi bunu yapman yanlış v.s O zaman ne yaparsınız? onun birşey öğrenmeye değil birşey öğretmeye geldiğini anlarsınız. öğrenmeye geldim merak ediyorum demesi bir hiledir. çünkü birine bunu dediğiniz zaman gururu okşanır ve size kapısını açar. o size fikirlerini aşılamaya başlar. Ama siz, onu kafasını karıştıran şeyleri soruyor zanneder ve onun kuklası olursunuz. yani sizi kullanarak yemeği zehirler ve gider.
üyelerden korkum yok şükür. en cahili bile benden iyi. ama şu anda kırkküsür misafir dışardan konuları okuyor. ateistlerin müşriklerin bile bir müslümanla tartışırken '' bak bu bilgiyi bir islam sitesinden aldım. sizin siteler bile beni doğruluyor'' diyebileceği yanlış konuları yada mesajları başlıkları kaldırın. onlardan hiçbir iz kalmasın ki bu kaleye yaklaşamasınlar. amacınız bu dinsizleri imana getirmek olmasın. öyle bir site olmalı ki internette doğruyu arayan insanların aradıklarını bulabileceği, zehirlenmeden öğrenebilecekleri bir site olsun. siz bir imansızın oyununa gelip sizi seyreden bir sürü müslümanın zehirlenmesine farkında olmadan yardımcı oluyorsunuz.
diyeceksinizki hoşgörü. adam dinini öğrenmeye gelmiş kovalım mı. tebliğ etmeyelim mi.
unutmayalım ki bizim burada onlara gösterebileceğimiz delillerin fazlası var internette. ve fikirlerimizinde alasını biliyor zaten. gerçekten imanı ve doğruyu arayan kişi bize gelmeden önce bizim sunacağımız şeylere internette ulaşmış ve iman edecek olsa zaten ederdi. ve sizin sunacağınız delilleri ve düşüncelerinizi zaten biliyor ve ona göre hazırlanmıştır. sizi bilmiyorum, öğretin, şöyle şöyle olursa müslüman olabilirim gibi sözlerle zayıf tarafınızdan tutuyor ki ona kapıları açıp içindekilerini yazmasına fırsat verelim. size öğreteyim derse kimse onu dinlemez ama bana öğret deyince insanın gururu okşanır buyur içeri der. şeytanın zekasını hafife almayın.. islamın küçükte olsa şubesi durumundaki bir sitede onların karın ağrılarının geçmesi için buraya kusmalarına izin vermeyin. erkek üyelerle özelden yazışın ona istediğini sorup öğrenebilirsin deyin, siteyi ve insanları zehirleyemeyeceğini anlayınca sizi sinirlendirmeye konuyu yinede meydanda yazmaya gayret edecektir. ama meydanda yazmasına izin vermezseniz o müslüman olmaya gelen kibar adam sizide sitenizide ... diyip kaçacak ve kendini belli edecektir.
bir islami sitede; Allah yoktur, muhammede inanmasakta olur gibi şeyler yazmamalı yazdırmayın
bir islami sitede , nesh edilip hükmü kalkmış ayetlerin, Allah yanılmış sonra düzeltmiş gibi gösterilmesine izin vermeyin.
peygamberimizin söylemediği sözleri hadis gibi gösterip, yada bizim anlayamadığımız hadisleri yanlışmış gibi gösterip, dinimizi hurafelerle dolu, yanlışlarla dolu gibi göstermelerine izin vermeyin.
burası islamın kalelerinden bir kaledir. komutanlarıda askerleride bu kaleden sorumludur.
Vallahi sizler bu sitede herhangibir konuda bir kafirin müşriğin yazdığı hakaretlerden , hatta müslümanların yazdığı yanlış bilgilerden sorumlusunuz. silme düzeltme kaldırma yetkisi olanların vay haline....
)