ELİFLAMRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:''Tasavvufun kaç çeşit olduğunu, salihleri kadar kazipleri, sadıkları kadar sahtekârları, samimileri kadar zındıkları da olduğunu sadece mutasavvıf olmayanlar değil mutasavvıflar da söyler''
ben sizin abuk subuk dediğinz dine sonradan sokulan dediğiniz şey ne anlamıyorum anlaşılan bir sürü tasavvuf hakkında peygamberin varisleri gerçek alimler allah dostlarının görüşlerini bi anda siliyorsunuz ben o adamların söylediklerinde yanlış bişey bulamıyorum kurana aykırı bişeyde göremiyorum anlamadım gitti
yalnız şunu da hatırlatırım ALİMİN ETİ ZEHİRLİDİR YİYEN İFLAH OLMAZ
bitti
ya canım kardeşim sen beni anlamıyomusun hem bana alim dediğin kişileri bi gözden geçir derim bu arada vallahi güldüm senin dünyadan haberin yok benim her hadise boynum kıldan in ce
bu adamların biri yazdığı kitabı Vahi yoluyla yazmış biri Allahın haram kıldığına helal demiş biri küfür devletinde din sorumlusu olmuş biri sahabeye hakaret eder sen bunlaramı alim diyosun benim canım kardeşim . Allah rızası için bence bi gözden geçir ben sana ayet ve hadis sunabilirim bu konuda ALLAH RIZASI İÇİN nefsine diil yada başkalarının nefsine diil kur'an ve hadislere bak...