You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamda tasavvuf var mı ?

İslamda tasavvuf var mı ?

Forumcu
Cvp: RE: İslamda tasavvuf var mı ?
sılada vuslat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Muhyiddin Arab-i Hazretlerine bu haksızlığı yapamazsın,bilmediğin konuda sus, yada hayır söyle,insan ne çekerse dilinden çekecektir.Hemen Allah a tövbe et.

Hay Allah razı olsun bak kendin söylüyosun Allaha tövebe edilir .ve bunun için de ne tasavvuf ehline nede şeyh lere gerek vardır...
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: İslamda tasavvuf var mı ?
[quote=Serhat]
S.a kardeşim benim tasavvuf un islam dinin de hangi ayettte hangi hadiste bulun duğunu söylermisin ..

Ve ehli sünnet' ide iyi anllamanı dilerim ve sorarım sana sen sünnet i red mi ettin de kendini bunun dışında tutuyosun ...?
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: İslamda tasavvuf var mı ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
RE: İslamda tasavvuf var mı ?
tasavvufu inkar edenlere allah akıl fikir versin haddini bilsin herkes atıp tutuyorsunuz işte bi alimden mi sordunuz sanki sitelerden al yapıştır saçmalık ...tasavvuf adına yapılan yanlışlar umrumda bile olmaz ama tasavvuf vardır herkesi haddini bilmeye davet ediyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-01-2009, Saat:02:53 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.
Üye
RE: İslamda tasavvuf var mı ?
arkadaşlar eyer BİRŞEYİ SAVUNUYORSANIZSA delillerinizi getirin lütfen yok böyle düşünüyorum bence böyle ,yada senyanlışsın demek yok herkez delillerini ortaya koysun ALLAH BİZE DELİL OLARAK KURAN VE SÜNNETİ VERDİ EYER Bİ DELİL GÖSTEREÇEKSEK KURANDAN VE SÜNETTEN OLSUN YADA COK SAGLAM ALİMLERDEN OLSUN

ALLAH’ın dışında şefaatçiler mı edindiler? De ki, “Onlar hiçbir şeye sahip değilseler ve düşünemiyorlarsa da mı?”" (Zümer - 43

De ki: "Bütün şefaat Allah'a aittir. Göklerin ve yerin mülkü O'nundur. Sonra hep döndürülüp O'na götürüleceksİniz (ZÜMER-44)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-01-2009, Saat:06:09 PM, Düzenleyen: hanzala.
Forumcu
ELİFLAMRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tasavvufu inkar edenlere allah akıl fikir versin haddini bilsin herkes atıp tutuyorsunuz işte bi alimden mi sordunuz sanki sitelerden al yapıştır saçmalık ...tasavvuf adına yapılan yanlışlar umrumda bile olmaz ama tasavvuf vardır herkesi haddini bilmeye davet ediyorum

tamam canım kardeşim hadi bana haddimi bildir .
ama uyariyim bu boyun kur'an ve hadisten başka hiç birşekilde eğilmez...
Sizin subhanallah Tasavvuf dediğin şey nedir bana açıklar mısın ???
Ve madem islamda var neden hiçbir ayette ve hadiste karşılaşmadık ..??
ben çok tasavvuf ehli kardeş gördün aslan bana anlatma bir yerde tıkanır kalırsın .Ancak kur'an ve sünnete sarılanlar tıkanmaz çünkü o nlar kendi nefislerini diil ALLAH azze ve celle nin ve resulünün kelam larıy la yürürler..
Araştır kardeşim ama ben bekliyorum
belkide ben yanlış bir yoldayım beni kurtarmış olursun rabbim ayaklarımızı sabit kılsın islam üzerin de...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.