You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

işimiz zor ,inşallah cennetlik olmakta da kolay değil.

Forumcu
cuma günü bir mahalle camisinin son cemaat bölümüne vakit namazı için girdim.

inş vakit namazımı kılarken imam devlete ve millete dua ediyordu.

---Allahım devletimize ve milletimize zaval verme.her türlü kötülüklerden koru ...v s. gibi

cemaat sözde cuma namazı kılacaktı namazdan önce dua ettirildi.

namazımı bitirdikten sonra bende tek başıma dua ettim.

---Allahım biliyorum ki ayetlerinde de verdiğin gibi senin kanunlarını senin hükümlerini kabül etmeyip hevese zevke göre kanun yapan laik devlete yardım etmezsin.bu devlete dua edenlerin de ne namazını ne de duasını kabül etmezsin.bu cahil bırakılmış cemaate hidayet nasip eyle. senin islam dininden başka bir dini kabül edenleri de yada iki dinli olanlarıda sevmezsin.bunlara münafık adını verdin.bu cahil bırakılmış cemaate hidayet nasip eyle.Laik din imamlarına laik idarecilere karşı mücadelemizde bize yardım et. başka bir yardımcımız yoktur.

inşallah bize islam dışı devletle savaşın hükmünü veren rabbim Allahım bizlere yardım et.

bu çıkışı zor durumdan bizleri kurtar.

bize yardım et.

işimiz zor hemde çok zor.

diyorlaki cuma namazı kıl.cuma namazı kılınsa kılmazmıyım.40 sene cahilliğimde kılmadım mı.?ama ayetlere göre tağuta bağlı kıldığım namazlar geçersizdir.

namazda okutuğum fatihayı yalanlayan laik devlete dua eden bir sözde imamın arkasında namaz zaten olmaz.imam başta fatiha süresini yalanlamıştır.

fatihayı okuyarak sapmışların yoluna beni çevirme diyoruz.imam efendi sapmış devlete dua ediyor.

bu kadar bir zıtlık olur mu.

bu namazın kabül olup olmadığı zaten açık.fatihayı yalanlayan,cemaate yalanlatan imamın ,cemaatin namazı nasıl kabül olur.fatiha süresini yalanlayanın namazı da yalan olur.

bunu anlayan anlıyor.anlamak istiyen bir dakika normal zekalıysa anlar.alim olmaya da gerek yoktur.

velhasıl işimiz zor.kardeşler.

bir tarafta arkasını Laik devletle birleştirmiş münafık din adamları diğer tarafta Kur'an ve sünnet yolunda

mücadele eden müslümanlar.

işimiz zor kardeşler .zorsuz da cennet olmaz.sahabe kolay mı cennetlik oldu.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-09-2010, Saat:08:10 PM, Düzenleyen: onuri.
Profesör
RE: işimiz zor ,inşallah cennetlik olmakta da kolay değil.
o duayı o sekılde degerlendırecek olursak,yolumuz toptan yalnıs demektır...bız kendımıze gore dua edıyoruz,devlete yada devletı yonetenlere gore degıl...senın soyledıgıne gore basımızdakı kotu yonetıme yada kısılere zaval verme dıyoruz ama durum oyle degıl onurı hocam..
yonetım ıyı olmasa da devlet ıyı olmasada mılletı ıyı olmasa,elhamdulıllah halımze...neler goruyor ve duyuyoruz,bızım neyımız varkı...

bu arada dıkkatlı bırısın onurıgülücük masaAllah
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
taha_yusuf Kardeşim

Daha önceki bazı yazılarımda açıkladığım gibi ebucehil dininin hakim olduğu devlet yönetimi için Peygamberimiz hz. Muhammed.sav. efendimiz ve sahabe nasıl yapmışsa bizde aynısını yapmak zorundayız.

hiçbirşey yokmuş gibi hareket edersek imtihanı kaybederiz.

iyi olmayan yönetimin-devletin -insanların zaval görmemesi için nasıl dua ederiz.biz müslümanlar zaval görüyoruz. islam dinine dayalı devlet kurmak istemekten başka suçu olmayan kardeşlerimiz her türlü işkençeye bu devlet ve yöneticilerince tabi tutulmaktadır.hapse atılmaktadır.

müslümanlara eziyet eden devlet ve yöneticiler tam tersi zaval görmelidir. islam idaresine dönülmesi için dua edilmelidir.kafir idarenin devamı için dua etmek yanlıştır.Allah c.c cihadı farz olarak bize emretti.cihad ayetlerini yok sayabilirmiyiz.

İnşallah ayetleri ve sünneti öğrenirsek inanıyorum ki siz benden çok daha fazla dikkatli olursunuz.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun

Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Namazın kabul olmadığını söylüyorsunuz yazık nasılda hemen hüküm koyuyorsunuz.Milletin namazı hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunu siz kendi namazsının kesin kabul olduğunu söyleyebilirmisiniz ki?Kendinizden eminsiniz vay be kusursuzsunuz Rabbim ıslah etsin milleti münafıklıkla hitap edin durun asıl sapıklık yapanlar bellidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-08-2011, Saat:09:38 PM, Düzenleyen: Sükut.
Uzman
Bi tağuttur tutturmuşlar gidiyorlar, Ancak İnsanları tekfir ederek Allaha ibadet ettiklerini düşünüyorlar.

IŞİD'i gördük tağut tağut dediler bak , insanları katlediyorlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-07-2014, Saat:12:21 PM, Düzenleyen: Ahmed1.
General
ışid in katlettiği insanlar kim ?

şunu unutmuşuz ALLAH için sev ALLAH için buğz et..
ALLAH ın sevmediğini, ALLAH ve resullahın yolunda olmayanı öldürmek katliyam mı cihat mı ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.