inş vakit namazımı kılarken imam devlete ve millete dua ediyordu.
---Allahım devletimize ve milletimize zaval verme.her türlü kötülüklerden koru ...v s. gibi
cemaat sözde cuma namazı kılacaktı namazdan önce dua ettirildi.
namazımı bitirdikten sonra bende tek başıma dua ettim.
---Allahım biliyorum ki ayetlerinde de verdiğin gibi senin kanunlarını senin hükümlerini kabül etmeyip hevese zevke göre kanun yapan laik devlete yardım etmezsin.bu devlete dua edenlerin de ne namazını ne de duasını kabül etmezsin.bu cahil bırakılmış cemaate hidayet nasip eyle. senin islam dininden başka bir dini kabül edenleri de yada iki dinli olanlarıda sevmezsin.bunlara münafık adını verdin.bu cahil bırakılmış cemaate hidayet nasip eyle.Laik din imamlarına laik idarecilere karşı mücadelemizde bize yardım et. başka bir yardımcımız yoktur.
inşallah bize islam dışı devletle savaşın hükmünü veren rabbim Allahım bizlere yardım et.
bu çıkışı zor durumdan bizleri kurtar.
bize yardım et.
işimiz zor hemde çok zor.
diyorlaki cuma namazı kıl.cuma namazı kılınsa kılmazmıyım.40 sene cahilliğimde kılmadım mı.?ama ayetlere göre tağuta bağlı kıldığım namazlar geçersizdir.
namazda okutuğum fatihayı yalanlayan laik devlete dua eden bir sözde imamın arkasında namaz zaten olmaz.imam başta fatiha süresini yalanlamıştır.
fatihayı okuyarak sapmışların yoluna beni çevirme diyoruz.imam efendi sapmış devlete dua ediyor.
bu kadar bir zıtlık olur mu.
bu namazın kabül olup olmadığı zaten açık.fatihayı yalanlayan,cemaate yalanlatan imamın ,cemaatin namazı nasıl kabül olur.fatiha süresini yalanlayanın namazı da yalan olur.
bunu anlayan anlıyor.anlamak istiyen bir dakika normal zekalıysa anlar.alim olmaya da gerek yoktur.
velhasıl işimiz zor.kardeşler.
bir tarafta arkasını Laik devletle birleştirmiş münafık din adamları diğer tarafta Kur'an ve sünnet yolunda
mücadele eden müslümanlar.
işimiz zor kardeşler .zorsuz da cennet olmaz.sahabe kolay mı cennetlik oldu.
Allah c.c yar ve yardımcımız olsun
masaAllah