You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

IŞİD ve NUSRA farkları !

IŞİD ve NUSRA farkları !

Profesör
RE: IŞİD ve NUSRA farkları !
beni el nusra ile aynı kefeye mi koymaya çalışıyorsun gülücük
ben cihad ediyorum diye masum insanlara zarar vermiyorum.

Yasadıgın ülkenin,Türkiye cumhuriyeti devletinin Abd nin kölesi olmadıgını mı dusunuyorsun?
biraz tarih okumanı tavsıye edıyorum.1800lerden basla,ta ki günümüze kadar.
Başa gecmeden önce abd ye gidip icazet almayan bir tane siyasetçi yoktur bu memlekette.
Erbakan,Özal,İnönü,Menderes,Erdoğan vs.

haklısın.
suriye halkı muhalifleri desteklediği için ege denızınden sureklı cocuk cesetlerı cıkıyor.

Hersey bir yana;
El Nusra'nın,ABD nin israil in ürettiği verdiği silahlarla cihat yaptıklarını iddia ediyorsun ya,
daha da diyecek birşey yok.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Niye sen basit bir insanmısın sadec gelip forumlarda mı bişeyler yapıyorsun ? ispanyadaki eta örgütü kaç kişiden oluşur bi bak sen kendini düzeltme ben kendimi düzeltme beni onla aynı kefeyemi koyuyorsun de , peki ne yapmak lazım gerçekten soruyorum ne yapmak lazım ? başta bi zalim var halkını bombalıyor öldürüyor zulüm var ne yapmak lazım yada sen neyapıyorsun onlar açlıktan ölürken unmu gönderiyorsun donarak ölürken battaniyemi gönderiyorsun ne yapalım oturalım izliyelim mi yıllardır filistini yaktılar yıktılar biz sadce para gönderdik vicdanlarımızı rahatlattık bu mu sadece nusra nın halka zulüm ettiği varsa bi video gerçekten izlemek isterim israil silahlarını abd silahlarını ganimet olarak almış olamazlar mı yada parayla satın alamazlar mı peygember yahudiyle ticaret yapmamış mı bak alıyrlar demedim alsalar nolucak bu onların maşası olduğu anlamına mı geliyor ege denizinde boğulan insanlardan dolayı nusra batıl mı oluyor peki şuan suriyede kaç milyon suriyeli var onları niye hiç baz almıyorsun sizler terörist diyin hiç önemli değil ordaki yaşlı kadın çağırın nusra gelsin çağırın kaide gelsin Allah abd ye lanet etsin diye haykırıoyrdu dedimya bizim için önemli olan ordaki halk ne diyor abd avrupa sen o bu önemli değil terör listenize ahraruş şamı da koyun çünkü yakında abd terör listesine koyuyor ve grub %100 surye halkından oluşuyor
erdoğan icezet aldı ya o da onları kullanıyorsa bu yönden neden hiç bakmıyorsun ya erdoğanında planları varsa niye hep onun maşası bunun maşası diyoruz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
taha yusuf ve allame kardeşlerime katılıyorum .konuyu uzatmamak için yorum yapmayacağım ...
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.