You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

köyün delisi
RE: İp
puhahahha o zaman yiğit gidiyor :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Alıntı:gülsevra sen de beni korkutuyorsun, biz seninle ne zamandır muhabbet etmiyoruz :D

bilmem :D nere geliyim konuşmak için :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
e msn e gel mesela :D
ya da tatile kadar bekle ben oraya geleyim, arkadaşım evlendi gitti düğünü burada yaptılar orada bir eğlence bir halay vs tertip etmedikleri için biz de gelmedik :D artık bir kapı var yani atlar geliriz sen emret :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yani sevra abla varya. olaya vakıf olmana hayran oldum ya.
günaydın desem sabah değil. ne desem susiyim çıkıp hava alıyim.
Smile
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
nefer ben iyi olduğumda ısrarcıyım
rufu rahatlatmak için konuşacam :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
konuştuuuu ! :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Ben de , gençler Allah'ın ipine sarıldılar diye düşündüm sevindim. :D
içeriğe bakınca, nefer'e endişelerinde hak veriyorum. bir açıdan. ancak edebi yönünü de göz önüne almak lazım.
ne şiş yansın ne kebap. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
abi bu işin şakası olurmu ya.
sen ki görmüş yaşamış bi insansın. ne yapmak lazım. sana da geldiler mi. Smile
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yazının okuyanı rahatsız etmek gibi bi amacı var.ulaşıyor demek ki, ama niye benden(durumumdan) rahatsız oluyosunuz burda bi terslik var gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yazı gayet mantıklı ve gerçek, elle dokunulacak kadar. herhangi br ters durum yok, devam et sen gülo :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.