You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: İp
erbakan daka ölmedi ki. o zaman onu gördüysen uzun ömre dalalettir. 90-100-120 filan gidersin bu durumda. erbakan beni de gömer benim oğlanı da gömer torunumun torununu da gömer. 24. yüzyıla kadar filan yaşar. onu gördüysen yaşadın Smile
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
şimdi rüyalarımı sen yorma, geçen gün yaptın bir yorum dakikasında çıktı, bütün hafta onu temizlemekle uğraştım ama kalıntıları kaldı hala sitede, başımı belaya sokma, yorum getirme please :D
uzun ömür senin olsun ben almayayım :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben senin allahtan şifa istemekte isabet etmişim ruf, rüyalarının eğer bi manası varsa bi bedel ödeyeceksin ve yapmak istediğin şeyi gerçekleştireceksin, bende şifa duasında bulunarak sana yardım etmiş olacağım Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
gerçekten hasta olduğumu mu düşünüyorsun yahu :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
kafama sıkar giderim madem, zaten yarın son, elveda konusu açacam bakalım kaç kişi zil takıp oynayacak, ne kadar çok kişi oynarsa o adar kısa sürede geri gelecem :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
herhangi bi tepki vereceğimi sanmıyorum, senin forumdan gitmen benim gitmem kadar saçma :D dolayısıyla gitmenn arından yapılacak tek şey dönmeni beklemek :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
gülsevra sen de beni korkutuyorsun, biz seninle ne zamandır muhabbet etmiyoruz :D

yiğit parti verecekse bir yere de gitmiyorum nihahhha :D :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.