You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

''İNSANI UÇURUMA GÖTÜREN SÖZLER''

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
1-''Seni Allah'tan çok seviyorum.'' demek.

2-Bir adamı sevmediği zaman,''Cehenneme girmeye imza verdim.'' demek.

3-''Allah bize zulmediyor.'',''Ben Allah mallah tanımam.'',''Şu işe Allah'ın bile güü yetmez.''gibi sözleri sölemek.

4-Hasta olan birine ''Seni Allah unuttu.'' demek.

5-Başkaları için ''Onun hakkından Allah bile gelemez,bnen nasıl geleyim.''demek.

6-''Allah bana merhamet etme hususunda imrilik etti.''demek.

7-Herhangi bişi için ''Allah'ın hiç işi kalmamış da bunu mu yapıyor weya yaratıyor.''demek.

8-Peygamberimizin sünnetlerinden weya hadislerinden birisini alaya alır bir tarzda''Çok dinledik bunları'' demek.

9-Herhangi bie işi yapan kimseye yapmaması sölendiği zaman,''Peygamber gelse de 'Yapma' dese weya gökten 'Yapma' die saes gelseyine yaparım''demesi.

10-kendisine ''Dünya için ahireti terketme!'' denilen kimsenin cewap olarak,''Ben veresiye için peşin olanı bırakmam.''demesi.

11-Fakir bir kişinin ''Allah falan kuluna şu kadar zenginlik veriyor;bana ise az veriyor .Böle adalet olur mu?''demesi.

12-''Namaz ve helal olan şeyler,bana iyilik getirmiyor ''weya ''Ne için namaz kılacağım; malım yok mülküm yok.Çoluğum yok,çocugum yok''yahut ''Namazı rafa bıraktım.''demek.

13-''Seninle cennete bile girmem.''demek.

14-''Kader utansın'',''Kahpe dünya'' demek

15-''Öküz Aleyhisselam ''demek (Aleyhisselam Allah'ın selamı üzerine olsun demek)

16-''Allah baba kızar.''demek

17-''Sensiz cennetide istemem ,orasıda benim için zindandır.''

BİZ İNSANLAR KONUŞURKEN KULLANDIĞIMIZ SÖZLERE ÇOK DİKKAT ETMELİYİZ.İMANA AYKIRI SÖZLER HEM DİLİMİZİ HEM DE KALBİMİZİ KİRLETMEMELİDİR.ALLAH KORUSUN BİLMEDEN İMANIMIZI KAYBEDERİZ...
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: ''İNSANI UÇURUMA GÖTÜREN SÖZLER''
töbe töbe.Rabbim korusun böle konuşmaktan bizi.

Rabbim razı olsun esram...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: ''İNSANI UÇURUMA GÖTÜREN SÖZLER''
bunları okumak bile tüylerimi diken diken etti

RABBİM MUHAFAZ ETSİN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
BU TÜR KONUŞANLARI BİR TÜRLÜ ANLAMAM ZATEN TEPKİ VEREBİLECEK O KADAR KELİME VARKEN İLLA BU TÜRLÜ KONUCAKLAR

EN SİNİR OLDUĞUMDA GENELDE MAÇ SPİKERLERİNİ KULLANDIĞI GOLU YOKTAN VAR ETTİ DEMELERİ icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Esselamü Aleyküm Esra çok güzel tesbit edilmiş sözler.Bence insanlar bu sözleri iman eksikliğinden söylüyorlar.Aslında insanı uçuruma sözleri değil özlerindeki Allaha teslimiyetin eksikliği götürüyor.Allah hepimizi bu sözleri söyleyen dilden ve gönülden muhafaza eylesin kardeşlerim.
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
cehalet başa bela

Allah muhafaza böyle hadsizliklerden...

Allah razı olsun esracım...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Yazılanların çoğuna zaman zaman denk geliyorum ..genelde ikaz edildiklerinde yine aynı küstahlıkla cevap verirler ..üzülüyorum bu üzüntüyle bi tane patlatasım geliyor malum şahıslara
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.