Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
İnanmıyorum !
İnanmıyorum !
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
hep kötü şeyler çıkıyor ağzından bide kendini çokk beğenmişin demesem dert lurdu içime
elhmdülillah
sabır ve selamet içinde cevabınızı bekliyorum..
Benim ukalaca konuştuğumu iddia etmekle kalmamış, "Görende koministlerin sitesinde onlara karşı bi eylem fln yapıyosun sanar!... " diyerek alenen ve aşikar bir şekilde kendilerine karşı bir tavır takındığımı kastetmeye çalışmaktadır..
sühim adlı şahsın bu savını kesinlikle hoş karşılamıyorum.. Beğenmediği birşey varsa bunu güzellikle söyleyerek mevzuyu halledebiliriz..
Ama inanmıyorum kitapllara fln diye konuşman yanlış! Bak mesela şöyle söyliyim; Ben darwin delinen kişinin dewrim teorilerilerinin okul kitaplarında yer almasına karşıyım!... Bn yok karanlık çağ dı fln inanmıyorum( karanlık çağı avrupalılar yaşadı biz islamın ddoğuşundan itibaren medeniyeti yakaladık!...)Ve ayrıca islam tarihini anlatan yerlerde MUHAMMED isminin geçmemesi sade peygabber olarakgeçmesi gibi bir çok şey bni oldukça rahatsız ediyo!... sninde anlatmak istediğin buydu sanırım ama madem böyle bi sayfa açtın düzgün açıklamalar yapman lazı!...
elhmdülillah
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi