You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kimya-yı saadet
RE: İnanmıyorum !
Atışmıyoruz!... Kendi adıma söyliyim. Ben sadece arkadaşımızın konusunu açıklığa kovuşturmak istedim.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Bu konu içinde yazdığm birinci posta ile konuyu bilmeyenler için soru cevap şeklinde bir tartışma zemini oluşturup doğru veya yanlış üzerine fikir ve beyanatlar paylaşımını esas gördüm.. Yani ben inanmıyorum tarihe derken bir başkası doğru olduğunu iddia edebilir buna saygı duyarak karşı çıkarım ve bana doğrusunu, kanıtlarını, ispatlarını, kaynaklarını, referanslarını göstermesini ve ben de doğru bildiğimi iddia ettiğim hususu da aynı şekilde (doğrusunu, kanıt, ispat, kaynak, referans) karşılığını veririm.

Sühim : Helallik konusunda tarafımdan sana bi hakkım geçtiğini zannetmiyorum; varsa bile helal olsun..

vesselam.
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Allah razı olsun... Ayrıca bnim söylediklerim sadece kısacaydı... bu konu derin, bnimde derinlemesine araştırmak istediğim konulardandır. Fikir alış verişi yapmayı bnde isterim... sadece kitaplardaki değil, emperyalist güçlerin medya aracılığıyla üzrimize oynadığı oyunlarda bni ülkenin yakında düşeceği durum konusunda endişe içinde bırakıyo!...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: İnanmıyorum !
tabiki de okullarda yıllardır öğretilen tarih gerçek tarih değildir..

inanmak safdillik olur...

yakın bir zamanda herşey açıklığa kavuşacaktır ümid ederim...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.