You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: İnanmıyorum !
yeterince açıktı kıdem den kastım.Yani konu açman veya görüşlerini bizlerle paylaşman için belli bir süre geçmesine gerek yok demek istedimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Kesinlikle öyle bir gayem yoktur. Burada birşeyler almaya vermeye müsahit yoldaşlarımızla her türlüfikri alışverişleri evrensel ahlak yasaları dairesinde yapmak amacındayım.. Kıdeme muhtaç olsaydım en iyisine sahip olabilirdim..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
kardeş kusura bakma ama geldiğinden beri en ufak bigüzel söz duymadım ağzından...

hep kötü şeyler çıkıyor ağzından bide kendini çokk beğenmişin demesem dert lurdu içime
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
atesdevdrimi hakkaten hele bi destur yani! Ateş almaya mı geldin! söylediklerin doğru olabilir ama uklaca konuşuyosun. Burada snin fikrine sahip bir çok kişi eminim vardır ama insanlara kendini anlatamıyosun! Görende koministlerin sitesinde onlara karşı bi eylem fln yapıyosun sanar!...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
şuan burdaki ortamdan bahsediyoruz ve burda nasıl sahip olucaksın o kıdeme pek anlayamadım orasınıgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-01-2008, Saat:01:53 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
MüslümAnarşist
Nasıl bir tavır takınmam gerektiğini şu atmosferde bilmiyorum, ama öğrenmiyorum değil..

sabır ve selamet içinde cevabınızı bekliyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bir önceki postunda fikir alışverişinde bulunmaktan bahsetmişsinki bu şekilde başımızın üstünde yeri vardır herkezin..Herhangi bir tavır takınman gerekmiyor ama istediği tavırda takılmakta herkez özgürdür tabi kimseyi rahatsız etmemek şartı ile, ayrıca neyin cevabını bekliyorsunki??
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
sühim adlı üyenin telaffuz olduğu kelimeler münasebetiyle soruyorum nasıl tavır takınmam gerektiğini..

Benim ukalaca konuştuğumu iddia etmekle kalmamış, "Görende koministlerin sitesinde onlara karşı bi eylem fln yapıyosun sanar!... " diyerek alenen ve aşikar bir şekilde kendilerine karşı bir tavır takındığımı kastetmeye çalışmaktadır..

sühim adlı şahsın bu savını kesinlikle hoş karşılamıyorum.. Beğenmediği birşey varsa bunu güzellikle söyleyerek mevzuyu halledebiliriz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bak kardeşim öncelikle sni bu denli sinirlendirdiğim için hakkını helal et özür dilerim!
Ama inanmıyorum kitapllara fln diye konuşman yanlış! Bak mesela şöyle söyliyim; Ben darwin delinen kişinin dewrim teorilerilerinin okul kitaplarında yer almasına karşıyım!... Bn yok karanlık çağ dı fln inanmıyorum( karanlık çağı avrupalılar yaşadı biz islamın ddoğuşundan itibaren medeniyeti yakaladık!...)Ve ayrıca islam tarihini anlatan yerlerde MUHAMMED isminin geçmemesi sade peygabber olarakgeçmesi gibi bir çok şey bni oldukça rahatsız ediyo!... sninde anlatmak istediğin buydu sanırım ama madem böyle bi sayfa açtın düzgün açıklamalar yapman lazı!...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bilmem anlata bildim mi?

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.