You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: İlmihal Okuyalım
Sizin nafile namaz tanımınız nedir tam olarak?

Yatsının son sünneti mazaretsiz oturarak kılınabilir mi?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Evet,sabah namazı bu konuda istisna edilmiştir.Ama sebep olarak müekked sünnet olduğu için öyledir demek pek uygun değilgülücük

Diğer tüm nafile namazlar mazeretsizken oturarak kılınabilir.

Sessiz kıraat yapılması gereken namazlarda kıraati sessiz yapmanın hükmü nedir?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İmam sabah namazında sessiz kıraat yaparsa sehiv secdesi gerekmez demişsinizicon
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Evet, hatalarımı anlıyorum yavaş yavaş. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bildiğiniz halde yanlış yapmışsınız.Acaba yanlışlıkla sessiz okuması dememden dolayı şaşırmış olmayasınızgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Siz örnek öğrenciydiniz,örnek öğrenciler böyle basit hatalar pek yapmaz.Bence siz öğrenciliği unutmuşsunuzgülücük

Yarın soru-cevap şeklinde devam ederiz.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.