You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: İlmihal Okuyalım
Neyse ben çıkıyorum.Hakkınızı helal edin,yarın cevaplarınızı kontrol etmek için geleceğim.

Anda anda yazmışız.Sürenin çok önemi yok.Ama bir saati geçmesin tabigülücük

Bana bir gün söyleseniz,şu gün yaparım diye olur mu?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-12-2014, Saat:08:44 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
-İKRA-
Tamam, esas sen hakkını helal et.
Yarın öğle vakti yaparım inş. O zamana kadar sorulara bakmayacağım.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-12-2014, Saat:08:46 PM, Düzenleyen: Zehan.
General
Tamam,yarın akşam 8 gibi felan girebilir misiniz,ben de gireceğim sonucu size bildiririm.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben yarın bu saatlerde gireceğim,o zaman atarsınız cevapları.

Size de iyi akşamlargülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Önemli değil.Ben dediğim saatte geldimgülücük Tamam,yarın akşam yine gireceğim bu saatlerde.Soruları hazırladık en azından yapamadıklarınızı cevaplayayım ki maksatımız hasıl olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Kardeşim; gelmişsin, Esselâmü aleykum;
vaktim kısıtlı, sana selam vereyim, bir de cevabını göreyim dedim.
İnşaAllah sabah erken vakit yaparım, rica etsem sen de gündüz bir ara ( ben işteyken)
bakabilir misin? O zaman bu vakte göre daha aktif olabiliyorum.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ve aleykum selam.

Tamam, yarın üç gibi gireceğimgülücük

Ben de çıkıyorum zaten.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.