You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: İlmihal Okuyalım
Sükut,genç olabilirim.Fevri davranıyor olabilirim.Ama bazı şeyleri fark etmem için biraz daha olgun olmam gerekmiyor diye düşünüyorum.Bazı üyeler benim mesajlarıma tepki olarak kullanıyor klavyelerini sadece.(Sözüm size değil bu arada)

Benim hakkım varsa sitedeki tüm üye kardeşlere hakkım helal olsun.Çok zaman geçirdim bu forumda.Laptobu açar açmaz buraya bakıyordum felan.Ama eleştiri benim için her şey demektir.Eğer eleştirilerim meseleyi buraya kadar getiriyorsa,ben bir ay sonra yine huzursuzluk çıkaracağım.

Tek soru sordum ben.Ona da cevap veren yönetici olmadı,saygı duymaktan başka bir şey yapamam bu saatten sonra.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bana karşı olanlar var;ama mesela sizin gibi objektif bakan arkadaşlarda var.Demekki tek o şahsın dediği olmuyorgülücük

Sohbet meydanında bir teklif sundum.Siz ya da başka yönetici arkadaşla akşam konuşalım mesajlara bakalım tek tek.Benim hatamı söyleyin.Ben de sizlerin hatasını söyleyeyim olur mu?İnsanız biz,en büyük özelliğimiz düşünmek ve konuşmak.Bu iki özelliğimizi neden kullanmayalım değil mi?

Mesela siz akşam müsait misiniz?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Muratcan; teşekkür ederim kardeşim, düşündüğünüz için; ayrılık durumunda sizlerden de helallik dilerim. Şu anda böyle bir düşünce uzak değil..

Mesud ; inşaAllah vazgeçersin bu şekilde ayrılmaktan; elbette insan mecbur kalır, işi
gücü olur ona kimse bir şey diyemez, hiç birimiz burada baki değiliz; ama kırgınlıkla
ayrılıklar çok üzücü.. Sana da biz mi başlık açalım " Mesud kardeşim nerelerdesin?"
diye; bizim için de gitmek daha kolay olacaktır belki de...

Akşamki görüşmenizin verimli olmasını ümit ediyorum.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Soruları hazırladım.Sitare ve Zehan ne zaman müsaitsiniz bu akşam?

Klasik sorular biraz zor oldu sanırımgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.