You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: İlmihal Okuyalım
İki kişi olduğu için zaman sorunumuz yok.Soruları yükledikten sonra hemen silerim sorun olmazgülücük

Ama ikiniz aynı anda denk gelebilecekseniz daha iyi olur tabiki.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Benim için bu akşam uygundur fakat okuduklarımı unutmuşum gibi geliyor ilk hafta okumuştum. Ibn-i mesudun uğraşaları karşısında iyi bi başarı olmazsa devam etmek istemem. Sonuçta benim için herhalukarda kendimi denemek için sınav olmam güzel bir şey fakat ibni mesud özel bir Uğraş veriyor bunun karşılığını verememek hiç hoş bir şey değil. Insan emeklerinin karşılığını Görsün ister.. Böyle düşünüyorum ben..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Zehan Abla ve Sitare siz ne zaman müsait olursunuz?Sınavdan sonra aranızdan ayrılacağım.Şimdiden hakkınızı helal edin.

Sitare,ben emeğime üzülmem.Sonuçta karşılığını Allahtan beklerim.İsterseniz 20 alın,isterseniz 30.Sonuçta siz cesaret gösterip katıldınız sınava.Ayrıca ilim uğrana zaman harcadınız.Bundan daha güzel bir şey olamaz öyle değil mi?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Kardeşim, sen gidersen ciddi olarak ben de gitmeyi düşünürüm, benim mesajıma yorum sebep oldu..
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Abla ben bu foruma girdiğimden beri laflarım vs.çok eleştirildi.Sadece bugünkü mesele değil.Eleştiriye açık olmayan bir yerde ben daha ne kadar durabilirim.Hele benim karakterimdeki birisi?

Bu ay es geçelim demenin çok ağır bir söz olduğunu hesaba katamadım.Kusura bakmasınlar artık.

Ayrıca Allah her şeyi bir vesile aracılığıyla yaratır.Buradaki olay sizin mesaj gibi duruyor;ama o sadece bir vesile idi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben soruların bazılarını hazırladım bile ama.Abla burada kalmam şart değilki,böyle yapmayın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Yani sınav olup gideceksen ben de olmayayım da burda kalgülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Olmayız diyorsanız da ben yükleyeceğim.İster yaparsınız ister yapmazsınız.Bu konuda ısrar edin diye de ben gidiyorum demiyorum.Birkaç kişi dışında geneli bana negatif bakıyor.Yoksa ikinizi de seviyorum.Ama huzursuzluk çıkarmaya hakkım yok elbette

Akşama biter sorular ben yüklerim,siz de isterseniz yaparsınız.Sorular zor gibi ama haberiniz olsungülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Kardeşim senin buradan gitmeni istemeyiz. O konuda anlaşamadık ve istekleriniz üzerine askıya aldık. Sizde faydalı paylaşımlarınıza devam edin.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.