You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: İlmihal Okuyalım
inşaAllah öyle olur.Ben biraz baktım kitaba bölümlere ayırdım.Namaz 1 ve namaz 2 diye iki ders olacak namaz.Çok uzun çünkü.Dersler 2 vize 1 final şeklinde olacak.Yani namaz bölümünden 6 sınav olacak.

Oruç bölümünden tek vize tek final olacak.

Temiizlik bölümünden tek vize tek final olacak.

Vizelerin toplamı %40 değerinde,finaller ise %60 değerinde olacakgülücük

Yani namaz-oruç-temizlik vs.bunlar farklı ders olarak değerlendirecek.Aslında siyer ve meal konusunda da yapmak isterdim;ama kim okuyacak en az 600 sayfalık siyer kitabınıgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-11-2014, Saat:11:11 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Hocam kendi derslerinizin arasinda bizimle ugrasiyorsunuz Rabbim mukafatini ahirette en guzel sekilde verir insallah size gülücük Allah sizede derslerinizde kolaylik versin insAllah..
Cok guzel dusunmussunuz.. ben siz ne derseniz ona uyarim siyer benim hayranlik duydugum alan..
Siz nasil isterseniz oyle yuruyelim hocam gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Siyer işi çok zor Elisa.Dediğim gibi kaynak bir kitap belirleriz tek sınav yaparız;ama çok emek ister.Katılım da az olunca insan o kadar uğraşmak istemiyor.Yani ilmihalden yürüceğiz sadece maalesef.

Not hesabını biliyor musun sen?Namaz 1 dersinden 40,40,80 almış ol.40lar vize olduğu için yüzde 20 etkili.Yani 8+8=16 puan vizelerden gelir.Final 80 almışsın.Yüzde 60ı 48 yapar.48+16=64 yapar.Bu senin namaz 1 dersinin 100 üzerinden değeri.Diğer katılanlarınki de böyle hesaplanır.Sonra ortalama alınır.Ortalamaya CC verilir.Aralıkları kendi kafama göre belirleyeceğim.Yani CB 65 ile 75 arası,BB 75-85 arası,AA 85 ve yukarısı gibi...CC den daha kötü notlar olan DC ve DD şartlı geçer.Yani genel ortalaman 2 ve üzerindeyse DC ve DD notlarıyla dersi geçebilirsin;ama ortalaman 2 nin altındaysa DC ve DD notlarıyla dersi geçemezsin.

Ortalamanın 2 nin altında olup olmadığını şöyle anlarsın.Namaz 1 dersin CC düşsün,namaz 2 dersin AA,Temizlik dersin DD düşmüş olsun.CC 2.0,AA 4.0, DD ise 1.0dır.Her dersin kredi ayrıdır.Ama biz eşit varsayalım.Direk toplayıp bölelim.2+4+1/3=2,3.olur yani 2.0 üzerinde o zaman DC ve DD dersleri geçmiş olursungülücük

Üniversitede okumayanlar olduğu için konuyu kısaca açıkladım.Umarım açıklayıcı olmuşturgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Biliyorum acikta da oyle vizeler cok muhim degil final daha etkili ..
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Finallar vizelerden zor olur her haldegülücük

Üniversitede her şey hocaya bağlı.Sırf birisini geçirmek için harf puanı aralığını geriye çekebilirgülücük

Komando bilmiyor,o öğrenmiş olur bu sistemi.O değil de Mahi Taban sattı bizi.Gelmedi gerigülücük

Oruç mu temizlik mi olsun yeni konu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-11-2014, Saat:11:31 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
Ablasinin telefonundan giriyodu..
galiba alamadi telefonu..
cani sagolsun gülücük
Yaprak katilmamismiydi sinava ?
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Soruları görünce ben yapamayacağım demişti zaten.Korktu kızgülücük

Unuttum sizleri tebrik etmeyi.Cesaretinizden dolayıgülücük Tebrik ederim hepinizi.

Yaprak katılmadı.Tek soru cevapladı o da yanlıştı.Bizi okuyorsan cevabın yanlıştı yaprak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hocam sizin finali dusunemiyom üzgün
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Çalışmaya bak Elisa.Kitap dışında çok az soru vardı.Aslında hepinizin kağıdını yayınlayacağım,yanlışlarınızı görün.Cevap anahtarı hazırlayayım doğrusunu görün.Komando tesbih namazına vacip dedin,üzdün biziSad Güli Cennet alel acele yazmışsın unutmuşsun bazı yerleri.Elisa sen de çok boş soru bırakmışsın.Zehan'a laf yokgülücük

Hepiniz beli açılan birisine ne cevap verirsiniz sorusuna bir rükün miktarı durulmamışsa namaz bozulmaz demişsiniz.Dördünüzde aynı.Ben o soruda az miktar avret yeri açılırsa namaz bozulmaz,o miktar nedir diye sormak istedim.Acaba ben mi soruyu ifade edemedim.?

Elisa ayrıca Zehan abla 2 soru sormuştu sınavdan önce o soruları sınavda sordum.Hatta cevap verirken bu soruyu ben sınavda soracaktım aslında felan demiştim.Cevabını da buraya yazmama rağmen yazamamışsınSad Okumamış mıydın acaba?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-11-2014, Saat:11:45 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
Ben sinava baslarken saate bakmamistim..
baya uzun surdu sandim biran once cikmak istedim sizi bekletmemek icin..
yani acemiligin verdigi durumdu kendimi veremedim..
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.