NUR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya arkadaşlar abartmayalım istersenız..tmm sıze katılıyorum cok yanlıs bı dawranısta bulumus ilimeclisi kardesımız ama bzde onu tanımadan yorum yapmayalım ıstersenız....yanı bu bze yakısmaz!!!!.....boşwerın ınsanlar ne hallerı warsa görsun...ayrıca bakım onu sawunmuyorum ama sandınız gıbı bırıde diill....hayatta en kızdım sey tanımadan yoqum yapılmasıdr we belkı tannısanız gercekten cok sewıcenız bırı ama bunu bılmıyoruz tabı..dedım gıbı onu sawunmuyorum hatta yaptınıda kınıyorum!!!!!baska sıteye gırıp kendı ıcın adam toplamak cok ayıp bı dawranıs bnda da haklısınız...ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ...SELAMETLE..
Selamun Aleyküm Kardeşlerim,
"Sizden biriniz ölü kardeşinin etini yemek ister mi?" (Hucürât sûresi, 12)
Cenâb-ı Hak bu ayet-i kerimede bir mümini gıybet etmenin ölü eti yemek kadar çirkin ve mümine yakışmayan bir davranış olduğunu bize haber veriyor. Ya gıybet edilen bu mümin, sahabelerden, hem de onların en ileri gelenlerinden biriyse, artık meselenin tehlikesini siz takdir ediniz.
Konunun silineceğini düşünerek kopyasını alıyorum serhat kardeşim bu konuyu herkesin okumasını istiyorum. Bilgilerinize
Hakkım var ise helal olsun side edin canlar.Ancak bilesiniz ki sizlere darılmadım.Şunu söylemek isterim ki ben bunu yapma amacım çıkar artniyet olamaz rabbim içimi biliyor.Böyle bir niyetim olsa reklam satın alır sitemde sizin yapmış olduğunuz gibi reklamla para kazanırım google reklamları gibi.Biraz sitem oldu belki ama inanın sitem değil.İslam ehli isek biraz düşünmeliyiz diye düşünüyorum.Ben bunu yaptıysam Hak için hak yolunda davam için yaptım ancak gördüm ki yanlış anlaşıldım.Bu ümmet bu şekilde bölünmeye yada kendi içinde boğuşmaya zamanı yoktur olamaz diye düşünüyorum.
Sizlerden hiçbirinize kırılmadım ancak bir kardeşimizin şu sözü beni yıkan söz oldu '' Ben bu siteye gösteririm der gibi yazması Allah için sorarım size kime karşı hedef alıyorsunuz düşmanmıyız dostmuyuz islam düşmanlığı red eder bu nasıl kardeşlik canlar inanın beni ağlattınız.
Allaha emanet olun