You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
İlimmeclisi
Arkadasımız Kendisine Gosterilen iyiligi Suistimal Etmiştir...

İslamin Gerektirdigi Sekilde Kendisine Gerekli Gosterilen Saygı Verildiği Halde Kendisi Yapılan İyilige Hiyanetle Karsılık Vermiştir...

Demekki İnsanları Tanımadan Guvenmek Hatalı Bir Davranıstır...

Siz Degerli ihlforum.net Kullanıcılarına Onemle Duyurmak İsterimki Sitemizde Yonetim Olarak Verilmeyen Adreslere Üye Olmayınız ve Sozlerine İtibar Etmeyiniz...

Her Dini Site Baslıgı Altında Acılan Siteler Gorunuste Dini Olabilir Ama Bu Arkadasımızın Yaptıgı Gibi Dini Alet Edip İnsanları Kandırabilmektedir...

Bilginize....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: İlimmeclisi
100/100 katılıyorum ...

rabbim ıslah etsin böylelerini ne diyelim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Adama bak..
Siteye üye olur olmaz neler yapmış..
Ben bu siteye ne yapacağımı biliyom...
İyi yapmışın Serhat...
>>>Artwinli Copyright © 1990 - 2009 ®<<<
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ya konu nedir tam olarak ben baktım siteye öle zarasız gibi duryo
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Vayy vayy ada bak sn!... Puuu kalıbına:D
Ya bide herkeze özel msj atıp bi site reklamı yapıyo sanırım!...
Ben umursamadım bile ... Ya zaten yeterince siteye üyeyim bide snlemi uğraşçam ya!...

GÜLE GÜLE SANA ELVEDA!... :D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
ya arkadaşlar abartmayalım istersenız..tmm sıze katılıyorum cok yanlıs bı dawranısta bulumus ilimeclisi kardesımız ama bzde onu tanımadan yorum yapmayalım ıstersenız....yanı bu bze yakısmaz!!!!.....boşwerın ınsanlar ne hallerı warsa görsun...ayrıca bakım onu sawunmuyorum ama sandınız gıbı bırıde diill....hayatta en kızdım sey tanımadan yoqum yapılmasıdr we belkı tannısanız gercekten cok sewıcenız bırı ama bunu bılmıyoruz tabı..dedım gıbı onu sawunmuyorum hatta yaptınıda kınıyorum!!!!!baska sıteye gırıp kendı ıcın adam toplamak cok ayıp bı dawranıs bnda da haklısınız...ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ...SELAMETLE..
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: RE: İlimmeclisi
NUR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya arkadaşlar abartmayalım istersenız..tmm sıze katılıyorum cok yanlıs bı dawranısta bulumus ilimeclisi kardesımız ama bzde onu tanımadan yorum yapmayalım ıstersenız....yanı bu bze yakısmaz!!!!.....boşwerın ınsanlar ne hallerı warsa görsun...ayrıca bakım onu sawunmuyorum ama sandınız gıbı bırıde diill....hayatta en kızdım sey tanımadan yoqum yapılmasıdr we belkı tannısanız gercekten cok sewıcenız bırı ama bunu bılmıyoruz tabı..dedım gıbı onu sawunmuyorum hatta yaptınıda kınıyorum!!!!!baska sıteye gırıp kendı ıcın adam toplamak cok ayıp bı dawranıs bnda da haklısınız...ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ...SELAMETLE..

Selamun Aleyküm Kardeşlerim,

"Sizden biriniz ölü kardeşinin etini yemek ister mi?" (Hucürât sûresi, 12)

Cenâb-ı Hak bu ayet-i kerimede bir mümini gıybet etmenin ölü eti yemek kadar çirkin ve mümine yakışmayan bir davranış olduğunu bize haber veriyor. Ya gıybet edilen bu mümin, sahabelerden, hem de onların en ileri gelenlerinden biriyse, artık meselenin tehlikesini siz takdir ediniz.

Konunun silineceğini düşünerek kopyasını alıyorum serhat kardeşim bu konuyu herkesin okumasını istiyorum. Bilgilerinize

Hakkım var ise helal olsun side edin canlar.Ancak bilesiniz ki sizlere darılmadım.Şunu söylemek isterim ki ben bunu yapma amacım çıkar artniyet olamaz rabbim içimi biliyor.Böyle bir niyetim olsa reklam satın alır sitemde sizin yapmış olduğunuz gibi reklamla para kazanırım google reklamları gibi.Biraz sitem oldu belki ama inanın sitem değil.İslam ehli isek biraz düşünmeliyiz diye düşünüyorum.Ben bunu yaptıysam Hak için hak yolunda davam için yaptım ancak gördüm ki yanlış anlaşıldım.Bu ümmet bu şekilde bölünmeye yada kendi içinde boğuşmaya zamanı yoktur olamaz diye düşünüyorum.

Sizlerden hiçbirinize kırılmadım ancak bir kardeşimizin şu sözü beni yıkan söz oldu '' Ben bu siteye gösteririm der gibi yazması Allah için sorarım size kime karşı hedef alıyorsunuz düşmanmıyız dostmuyuz islam düşmanlığı red eder bu nasıl kardeşlik canlar inanın beni ağlattınız.

Allaha emanet olun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: İlimmeclisi
MaHKuM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadasımız Kendisine Gosterilen iyiligi Suistimal Etmiştir...

İslamin Gerektirdigi Sekilde Kendisine Gerekli Gosterilen Saygı Verildiği Halde Kendisi Yapılan İyilige Hiyanetle Karsılık Vermiştir...

Siz Degerli ihlforum.net Kullanıcılarına Onemle Duyurmak İsterimki Sitemizde Yonetim Olarak Verilmeyen Adreslere Üye Olmayınız ve Sozlerine İtibar Etmeyiniz...

Her Dini Site Baslıgı Altında Acılan Siteler Gorunuste Dini Olabilir Ama Bu Arkadasımızın Yaptıgı Gibi Dini Alet Edip İnsanları Kandırabilmektedir...

Bilginize....

Cenâb-ı Hak bu ayet-i kerimede bir mümini gıybet etmenin ölü eti yemek kadar çirkin ve mümine yakışmayan bir davranış olduğunu bize haber veriyor. Ya gıybet edilen bu mümin, sahabelerden, hem de onların en ileri gelenlerinden biriyse, artık meselenin tehlikesini siz takdir ediniz.

Konunun silineceğini düşünerek kopyasını alıyorum serhat kardeşim bu konuyu herkesin okumasını istiyorum. Bilgilerinize

Hakkım var ise helal olsun side edin canlar.Ancak bilesiniz ki sizlere darılmadım.Şunu söylemek isterim ki ben bunu yapma amacım çıkar artniyet olamaz rabbim içimi biliyor.Böyle bir niyetim olsa reklam satın alır sitemde sizin yapmış olduğunuz gibi reklamla para kazanırım google reklamları gibi.Biraz sitem oldu belki ama inanın sitem değil.İslam ehli isek biraz düşünmeliyiz diye düşünüyorum.Ben bunu yaptıysam Hak için hak yolunda davam için yaptım ancak gördüm ki yanlış anlaşıldım.Bu ümmet bu şekilde bölünmeye yada kendi içinde boğuşmaya zamanı yoktur olamaz diye düşünüyorum.

Sizlerden hiçbirinize kırılmadım ancak bir kardeşimizin şu sözü beni yıkan söz oldu '' Ben bu siteye gösteririm der gibi yazması Allah için sorarım size kime karşı hedef alıyorsunuz düşmanmıyız dostmuyuz islam düşmanlığı red eder bu nasıl kardeşlik canlar inanın beni ağlattınız.

Ama Bu Arkadasımızın Yaptıgı Gibi Dini Alet Edip İnsanları Kandırabilmektedir...
Bu söz çok ağır bir söz bunu kaldırmak çok kolay değildir can sen ne yaptın
[/size]

Allaha emanet olun
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: RE: İlimmeclisi
iLİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
NUR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya arkadaşlar abartmayalım istersenız..tmm sıze katılıyorum cok yanlıs bı dawranısta bulumus ilimeclisi kardesımız ama bzde onu tanımadan yorum yapmayalım ıstersenız....yanı bu bze yakısmaz!!!!.....boşwerın ınsanlar ne hallerı warsa görsun...ayrıca bakım onu sawunmuyorum ama sandınız gıbı bırıde diill....hayatta en kızdım sey tanımadan yoqum yapılmasıdr we belkı tannısanız gercekten cok sewıcenız bırı ama bunu bılmıyoruz tabı..dedım gıbı onu sawunmuyorum hatta yaptınıda kınıyorum!!!!!baska sıteye gırıp kendı ıcın adam toplamak cok ayıp bı dawranıs bnda da haklısınız...ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ...SELAMETLE..

Allaha emanet olun
S.A
bak güzel kardeşim, tamam haklısın ancak birazda onların yönunden bakmaya çalıs ...kimse kimsenın içini bilebıyor ki!!!işte gene diyorum hayatta en kızdım şey;İNSANLARI TANIMADAN ONLAR HAKKINDA YORUM YAPMAKTIR!!ve suan farkındaysanız bu hayatı hepımız yaptık!...
şimdi herkesden RİCA EDİYORUM bırbırımızde ÖZÜR dılıyelım we barısalım inş...

ALLAH'A EMANET....
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.